Жълто есенно водоустойчиво яке за плюс размер от рециклиран полиестер

Жълто есенно водоустойчиво яке за плюс размер от рециклиран полиестер
Жълто дамско водоустойчиво яке с качулка
Жълто дамско водоустойчиво яке с качулка
Жълто дамско есенно яке с качулка
Жълто дамско есенно яке с качулка
Качулката е с подплата от полар
Качулката е с подплата от полар

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Комфорт
Външен вид
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 7.4/10

Подгответе се за всякакви метеорологични условия с невероятното жълто водоустойчиво яке за есента за плюс размер! То е не само модерно, но и водоустойчиво, топло и екологично благодарение на уникалната си формула от рециклиран полиестер. Това означава, че не само ще бъдете стилни и удобни, но и ще дадете своя принос за опазването на околната среда. Дъждът просто няма шанс срещу това яке! Дизайнерските характеристики са вълнуващи и обмислени. Качулката е с уютна подплата от полар и е с еластични връзки със стопери, които осигуряват перфектно прилягане дори в най-ветровитите дни. Предният цип и капакът, който се закопчава с копче, осигуряват допълнителна защита от атмосферните влияния. Да не забравяме и дългите ръкави с двойни ластични маншети за допълнителна издръжливост и стил.

Но почакайте, има още! Якето може да се похвали с два широки джоба с капак и капак против дъжд, идеални за съхранение на неща от първа необходимост или просто за да държите ръцете си на топло. Правият подгъв придава на якето класически и елегантен вид. С това жълто есенно непромокаемо яке, изработено от рециклиран полиестер, вие не просто носите дреха – вие показвате своя ангажимент към стила, комфорта и устойчивостта!

Материал

  • Водоустойчива горна част 100% полиестер с полиуретаново покритие; рециклиран полиестер. Подплата за тялото от микрополар 100% топъл полиестер. Подплата на ръкава 100% полиестер.

Цена към момента на прегледа: 239 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Жълто есенно водоустойчиво яке за плюс размер от рециклиран полиестер.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

по същия начин: ||

Избор на дрехи според свойствата... тук

« Предишна Ватирано по-дълго зимно яке за плюс размер с практична качулка

Ватирано по-дълго зимно яке за плюс размер с практична качулка

» Следващия Ватирано дамско зимно яке XXL с удължена дължина и качулка

Ватирано дамско зимно яке XXL с удължена дължина и качулка