Поли за пухкави жени

Черна лятна пола плюс размер с флорален принт

Тази черна лятна пола плюс размер с красив флорален принт не може да бъде пропусната в гардероба на всяка модерна жена плюс размер. Полата е изработена от лек и ефирен воал, което я прави идеална за топлите месеци. Тя е с цялостен принт в бяло, който ще добави нотка на забавление и капризност към всеки тоалет.

Цена към момента на прегледа: 39 лв

Къса светлосиня дънкова мини пола за пълни жени

Лятото е подходящо време да покажете извивките си и да се почувствате секси. А какъв по-добър начин да го направите от къса светлосиня дънкова минипола? Тази конкретна пола е предназначена за жени с пълни форми и има два джоба отпред и отзад, което ѝ придава функционалност и практичност. Късата дължина на полата е идеална за лятото, тъй като ви позволява да запазите прохладата и комфорта си, като същевременно изглеждате модерно.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Дамска разкроена пола с шнур на талията

Роклите са признак на елегантност и женственост. Не е чудно, че жените толкова много ги харесват и няма опасност те да остареят. През лятото те също са много популярни заради своята ефирност и лекота. Точно такава е тази красива пола от жарсе от настоящата колекция на bpc.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Много жени с по-пълни форми смятат, че ако изберат дрехи с по-голям размер, те ще прикрият недостатъците им. Но това не е вярно. Напротив, препоръчително е да изберете размер, който ви пасва като ръкавица. Що се отнася до полите, със сигурност не е нужно да носите “чували”, а да си вземете красива пола тип “А” с дължина малко под коляното, която обикновено подхожда на всеки тип тяло.

Не се страхувайте да подчертаете талията си и да покажете краката си. Дори фините прорези изглеждат много добре и с вкус върху жени с пълна фигура. Подходящата материя също е много важна и трябва да съдържа достатъчно количество еластан, което е много важно. Можете да заложите на изпитаната класика в лицето на черното, но и на смели модели, които буквално ще ви накарат да заблестите.