Потници и блузи за пухкави жени

Висококачествена тениска с къс ръкав във вечен армейски стил

Вид дрехи, които не могат да липсват и не липсват във всеки гардероб. И защото тениските никога не са достатъчни. И тъй като те могат да се носят през цялата година, си струва да обогатите гардероба си и най-вече да го разширите с нов модел. Дамска тениска за дами, които предпочитат непреходността. Красив модел в армейски стил.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Овърсайз мрежеста плажна туника върху бански костюм

Елегантен, ефирен аксесоар, който ще допълни плажното ви облекло. Не искате да се разхождате по плажа по бански? Искате да прикриете дребни несъвършенства или не ви се иска да се преоблечете за разходка в града? Във всяка ситуация тази плажна туника ще ви послужи идеално

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Модерна и практична тениска с еластичен подгъв за дами плюс размер

Вид дрехи, които не липсват в гардероба на никоя жена. Това е облекло, което подхожда на всеки. Ето един много красив модел, който ще ви накара да засияете, добавяйки свеж и младежки вид. Благодарение на кройката, тя също така ефективно прикрива някои недостатъци

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Основна дамска еластична риза с дълъг ръкав

Коя част не може да липсва в гардероба ви? Сред основните дрехи, които позволяват лесно да се създават много варианти на облекло, е ризата с дълъг ръкав в класическа кройка. Тук са изработени от висококачествен и приятен материал.

Цена към момента на прегледа: 12 лв

Горнищата са една от най-важните части на гардероба ни, които носим всеки ден. Вероятно същото важи и за нашите жени с по-силни фигури. Напротив, върховете ни имат още по-голямо значение. С подходящия топ можем да подчертаем недостатъците и, напротив, предимствата, които жените с по-пълни форми несъмнено притежават.

Думата ТОП обхваща широка гама от различни тениски и горнища, предназначени за специални случаи и за свободното време. Има елегантни блузи, блузи или туники, които можете да използвате за социални събития. Можете да си купите блузи с дълъг ръкав, къс ръкав или без ръкав.