Синя спортна блуза XXL с цип и качулка

Синя спортна блуза XXL с цип и качулка
Синя есенна спортна блуза с качулка
Синя есенна спортна блуза с качулка
Блуза с качулка за плюс размер синя с качулка
Блуза с качулка за плюс размер синя с качулка
Модерна спортна дамска блуза с цип и закопчаване
Модерна спортна дамска блуза с цип и закопчаване

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Комфорт
Външен вид
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 7.6/10

Ах, този скромен суитчър, къде щяхме да бъдем без него? Особено синият спортен суитчър XXL с цип и качулка. Това не е просто някакъв суитчър. Не, сър! Това е еквивалентът на швейцарското армейско ножче. То е като любимата ви храна за утеха под формата на облекло. То е като онзи приятел, който винаги се появява, когато имате нужда от него. Да, този суитчър е всички тези неща плюс пакет чипс. Първо, цветът – син. Не просто някакво синьо, а такова, което ви кара да мислите за ясно небе и безкрайни възможности. Видът синьо, който ви дава увереност – знаете, такъв, който „може да се справи със света“.

Имаме и размер – XXL. Защото кой не обича потник, който е като преносима прегръдка? Дреха, която се смее в лицето на таблиците с размери и крещи: „Един размер пасва на всички? Пф, моля. Мога да го направя за всеки!“

И след това идва най-хубавата част – аксесоарите. Този суитчър се закопчава с цип, защото копчетата са в миналото и кой има време да се занимава с тях, когато трябва да покори света? Качулката и шнурчето са идеални за дни като „нямах време да си оправя косата“или когато искате да сте инкогнито. И нека дори не започваме с джобовете. О, джобове! Невъзпяваните герои на модните аксесоари. Те са като тайни отделения за вашите вещи – телефон, ключове, наполовина изядено бонбонче, домашен хамстер… е, може би не последното.

Така че, приятели! Синя спортна блуза XXL с цип и качулка – създадена за комфорт, удобство и от време на време за кикотене!

Материал

  • 90% памук, 10% еластан

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Синя спортна блуза XXL с цип и качулка.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

по същия начин: || || ||

Избор на дрехи според свойствата... тук

« Предишна Червен плетен дамски пуловер с голямо закопчаване

Червен плетен дамски пуловер с голямо закопчаване