Абитуриентски блузи за пухкави жени

Искате да отидете на бала, но не знаете какво да облечете? Абитуриентските рокли с цяла дължина се грижат за всичко. Електронните магазини днес предлагат официални облекла до размер 5XL. Ако не смеете да заложите на смели елементи, потърсете модели с къс или три четвърти ръкав, които имат романтична дантела във формата на цветя, асиметрични форми и вдлъбнатини. Балните рокли за хора с пълна фигура могат да бъдат в различни цветове. Определено не е добра идея да се придържате към черния цвят, тъй като ще изглеждате като на погребение.

Блуза с кръгло деколте в блестящ тюркоаз е много впечатляваща, тъй като ще отвлече вниманието от по-големия корем и дупе. Модел от еластично лъскаво трико или елегантна карирана блуза с три четвърти ръкави е хит. Пълните дами ще оценят и сребристата блуза с дантелена шарка в по-дълъг вариант, тъй като тя се съчетава с изтъняващи официални панталони и поли. Успехът е гарантиран благодарение на модела с ресни, който най-накрая сваля няколко килограма бързо и представя по-тънък силует.

Червена макси блуза с контрастираща дантелена черна вложка

Те са части, които не могат да липсват в гардероба на никоя жена. Блузата определено е една от тях. Ако харесвате практичните и непреходни модели, то определено се сдобийте с тази. Тя е подходяща както за ежедневно носене, така и за официални поводи. Всеки трябва да има поне една качествена блуза в гардероба си.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Бежова блуза от ефирен материал с еластична талия

Блузата от вискоза Luna е идеалният избор за романтичните дами и любителките на елегантността в много женствен стил. Този модел е със свободна кройка, деколте тип “лодка” и красиви ръкави тип “пеперуда”. Долната част на блузата е завършена с набрана ластична лента, която подчертава талията и благодарение на която блузата перфектно прикрива всички излишни сантиметри в областта на корема.

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Елегантна дамска блуза с вратовръзка на врата в бяло

Елегантна дамска блуза с дълъг ръкав. Блузата е стилна и в същото време много удобна за носене. Изработен е от висококачествен и приятен на допир материал. Модерен дизайн и уникален външен вид.

Цена към момента на прегледа: 42 лв