Бански за по-големи гърди

Някои жени не се осмеляват да носят бикини и се ориентират към моделите с една част. Съществуват множество варианти, предназначени за по-големи гърди. За дамите с деликатни черти са подходящи бански костюми с животински мотиви. Разбира се, те трябва да са подплатени и изрязани под гърдите с подвижни подложки. Идеални са регулируемите кръстосани ремъци. Банските костюми за по-голям бюст трябва да са контрастни, с кръстосани горнища и странични извивки.

Жените с по-големи гърди също могат да разчитат на красиви бански костюми от две части. Важно е те да осигуряват отлична опора и да не се притискат никъде. Някои дами се нуждаят от модели с подплънки, а други – без подплънки. Но едно нещо е сигурно – не залагайте на push-up елементи. Не забравяйте да си вземете бански с по-дебели презрамки. Само така те няма да се впият в раменете ви. Може би ще харесате практичната и стилна връзка на врата. Заложете на весели цветове или на черно-бели, животински и етнически десени.

Черен спортен бански от две части за плюс размер

Да поговорим за перфектната промяна на бански костюми за красавици с размер плюс! Черен спортен бански от две части, специално създаден, за да се чувствате уверени и комфортно в него. Горната част на този спортен бански костюм е с неподплатени чашки, идеални за осигуряване на естествена форма и усещане. Всичко е за това да прегърнете извивките си, а не да ги криете!

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Флорален макси бански танкини с подсилен сутиен

Скъпи дами, представям ви цветен банско костюмче тип танкини плюс размер с подсилен сутиен. Да, това не е обикновен бански костюм. Това чудо на плажното облекло разполага с подплънки и подсилени чашки, които добавят точното количество сила. Тя е като скеле за гърдите ти – здрава, надеждна и кара всичко да изглежда фантастично! Да не говорим, че чашките са подплатени с тънка пяна, така че сякаш гърдите ви са пазени от мека пухкавина, през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 134 лв

Черен дамски макси бански танкини без подплънки

Такини банският костюм Mokolo I е уникален избор за жени с размер плюс. Банският костюм е изработен в елегантен черен нюанс и е без презрамки, което го прави идеален за тези, които търсят едновременно комфорт и стил. Чашките без подплънки са снабдени с подвижни подплънки, които позволяват персонализиране според индивидуалните предпочитания. Тази характеристика го прави идеален избор за жени с пълна фигура, които ценят личния комфорт в банския костюм.

Цена към момента на прегледа: 52,49 лв

Cтягащи бикини бански за плюс размер висока талия високо затягане

Смаляващите бански костюми променят ситуацията за жените с голям размер, които искат да покажат извивките си със самочувствие и стил. Този шедьовър е нещо повече от бикини, той доказва, че модата е за всички, независимо от типа тяло. Дизайнът с висока талия изтънява талията ви, като същевременно предлага по-високо ниво на комфорт и сигурност. Украсени с привличащ вниманието принт, свиващите се бикини са изработени от устойчиви материали за бански костюми, в съответствие с нашия ангажимент за опазване на околната среда.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Удобен черен бански сутиен тип балконет за по-голям бюст

Осведомете се със сутиена за бански Vilorio Balconette с жабка и подплънки. Чашки от 3 части с подплата от тюл. Регулируеми презрамки на гърба. Закопчаване на гърба с контрастна пластмасова кука. Кройката тип балконет ласкае деколтето.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Макси стягащи цели бански подходящ за по-възрастни жени

Ако търсите стягащи цели бански, които са подходящи за жени с големи размери и за по-възрастни жени, тогава цели бански Savoy са идеалният избор за вас. Изработен от оформящ материал, този бански ефективно ще изглади и уеднакви контурите на тялото ви и ще ви даде увереност, докато се наслаждавате на времето си край морето. Неподплатените чашки от двоен материал на бански костюм Savoy са твърди и ще поддържат дори наистина големи гърди.

Цена към момента на прегледа: 112,69 лв

Стилни черни бански големи размери с удобна кройка

Ддамският бански костюм от две части Eureca Eco I ще бъде оценен от притежателките на по-голям бюст. Неподсилените триъгълни чашки се адаптират перфектно към гърдите. Необходимата опора се осигурява от класически и странични подплънки.

Цена към момента на прегледа: 105,98 лв

Евтини цял бански за жени с по-голям бюст

Дами, радвайте се! Колекция Fantasy току-що пусна на пазара невероятен бански костюм от една част, който е идеален за жени с размер плюс. Кажете сбогом на дните, в които се мъчихте да намерите бански костюм, който да осигурява достатъчно опора на бюста ви, защото тази еднокомпонентна част е покрила гърба ви. Вшитият сутиен ще добави допълнителен слой опора и ще ви гарантира, че ще се чувствате удобно и уверено, когато сте навън.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Розов големи размери бански от две части за по-голям бюст

Все още се чудите кой бански костюм да изберете за фигура плюс размер с по-голям бюст? За нас определено банският костюм от две части Tamia в ярко розово. Този бански костюм е създаден, за да ви направи незабележими с привличащия вниманието цвят и ласкателната си кройка. Подплатените чашки са дълбоки, осигуряват достатъчна опора и лесно се приспособяват към извития ви бюст. По-високият център на чашките също така държи гърдите по-близо една до друга, създавайки по-елегантен силует.

Цена към момента на прегледа: 176,98 лв

Двуцветен бански костюм от една част за плюс размер с вграден сутиен

Ако имате нужда от нов бански костюм от една част или все още се колебаете дали да си купите такъв, тук имате ясен отговор под формата на перфектния модел. Красив бански костюм от една част, който впечатлява от пръв поглед с дизайна си, но ще го оцените и функционално.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Сутиен за бански с леко подсилени чашки

Дамски сутиен за бански костюми, изработен от едноцветен микрофибър. Моделът има нежно подсилени чашки с подплънки. На връзката на чашите има декоративна панделка.

Цена към момента на прегледа: 74 лв

Модерен черен бански костюм от една част с подвижни подплънки

Баскетът от една част Nakuru е елегантен и същевременно удобен. Скритите неподплатени чашки имат подвижна подложка, но нямат подплънки. Дълбокото деколте, украсено с метални апликации, позволява да се откроят предимствата ви. Изработен от устойчив материал.

Цена към момента на прегледа: 110 лв

Подсилен сутиен за бански костюми с декоративна закопчалка

Горната част на банския костюм Boa I с плътно подсилени гладки чашки осигурява на гърдите перфектна опора. Материалът прилича на кожа. Причудлива закопчалка и ръбчета от долната страна на чашките придават на банския костюм още по-голяма привлекателност.

Цена към момента на прегледа: 89 лв

Син бански от две части Astratex за плюс размер с по-висока регулируема талия

Обличайте извивките си с бански костюм Carina от две части в кралско синьо. Подплатените чашки в популярната Т-образна форма поддържат и нежно оформят бюста. Класическите бикини имат удобна дръжка отстрани за регулиране на височината на изрязването.

Цена към момента на прегледа: 83 лв

Дамски бански костюм от една част плюс размер с модерен флорален десен

Как да се насладите не само на почивка, но и на престой край водата навсякъде и по всяко време, удобно и без никакви ограничения или срамежливост? Как да прекарате най-хубавите горещи летни дни в градината, на терасата или на балкона? Отговорът е този красив модел бански костюм от една част, създаден специално за дамите с размер плюс и за тези с по-пухкаво деколте.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Бански костюм от две части Marko в комбинация от тъмно синьо и светло синьо

Синьото винаги е добро. Цвят, който е един от любимите. И тук във впечатляваща комбинация от светли и тъмни нюанси. Ако искате да добавите синьо към гардероба си или да се сдобиете с качествен бански от две части, заложете на този атрактивен модел. Той се отличава само с кройката, цвета и качеството на материала.

Цена към момента на прегледа: 111 лв

Тъмносини бикини за по-голям бюст с подсилени чашки

Подгответе се за сезона на банските костюми. Вземете бански костюм, който можете да използвате през цялата година. В комплекта ви трябва да има поне един бикини. Неостаряващ бански костюм, който предлага много предимства. Модел, който може да се похвали с редица предимства и е идеалният избор за жени с по-пълен бюст.

Цена към момента на прегледа: 97 лв

Плюс размер бански костюм от една част с шарка на ягуар и прозрачна дантела

Искате ли нов бански костюм за следващата си почивка? Имате ли по-пълна фигура и предпочитате бански костюми от една част? Ако е така, ето идеалната гама от красиви и елегантни бански костюми с животински мотиви за вас. Банският костюм Jaguar е идеален за жени с по-пълни бюстове.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Лилаво флорални жени две части плюс размер бански костюм

Искате нов бански за следващия сезон? Не търсете повече, вече сме намерили идеалния бански за вас. Това е красивият и елегантен банско костюмче с голям размер Petra Purple с деликатен флорален десен и висока талия. Привлекателният модел с леко спортна кройка подхожда на всяка женска фигура.

Цена към момента на прегледа: 72 лв