Бански който покрива по-големия корем

Борите се с по-голям корем, но все още искате да блестите на плажа и у дома край басейна? Предпочитайте модели, които скриват коремчето ви. Просто изберете подходящата изработка и кройка. По-младите жени ще харесат модерните бански костюми от една част, които приличат на бикини. Бикините и сутиенът са свързани с черна, леко прозрачна мрежа. Горната част е набраздена, а долната е добре оформена. Лилавият и черният цвят преобладават във всичко. Ще бъдете абсолютно секси!

Черно-белият бански костюм от една част, прикриващ по-голям корем с оптически отслабващ ефект, е хит. Красиво! Класиката никога не остарява! Вземете бански костюм с подсилен и леко набразден сутиен и подходящи бикини с отслабващ ефект. Това се отнася и за моделите от една част, за ресните и стягащите елементи. Те се търсят и от стройни момичета. Сред по-модерните модели са боксерки с щампа и регулируема талия. Те идеално изтъняват талията ви, което ще повиши самочувствието, настроението и интереса към извивките ви.

Флорален макси бански танкини с подсилен сутиен

Скъпи дами, представям ви цветен банско костюмче тип танкини плюс размер с подсилен сутиен. Да, това не е обикновен бански костюм. Това чудо на плажното облекло разполага с подплънки и подсилени чашки, които добавят точното количество сила. Тя е като скеле за гърдите ти – здрава, надеждна и кара всичко да изглежда фантастично! Да не говорим, че чашките са подплатени с тънка пяна, така че сякаш гърдите ви са пазени от мека пухкавина, през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 134 лв

Практичен бански с висока талия и връзки за пристягане

Изборът на перфектния бански костюм не е само въпрос на стил или външен вид – практичността също играе важна роля. Именно тук са важни банските с висока талия и връзки за регулиране на височината на бедрата. Тази класическа кройка е била популярна сред жените преди десетилетия и става още по-гъвкава с добавянето на шнурове отстрани. Тя не само осигурява покритие и опора, но и ви позволява да регулирате височината на бедрата и целия чорапогащник по свой вкус.

Цена към момента на прегледа: 91 лв

Черен дамски макси бански танкини без подплънки

Такини банският костюм Mokolo I е уникален избор за жени с размер плюс. Банският костюм е изработен в елегантен черен нюанс и е без презрамки, което го прави идеален за тези, които търсят едновременно комфорт и стил. Чашките без подплънки са снабдени с подвижни подплънки, които позволяват персонализиране според индивидуалните предпочитания. Тази характеристика го прави идеален избор за жени с пълна фигура, които ценят личния комфорт в банския костюм.

Цена към момента на прегледа: 52,49 лв

Десенирани дамски макси бикини за пухкави момичета с пристягане отстрани

Дамските бикини Trendyol привличат вниманието от пръв поглед. Десенираните бикини с висока талия са изработени от висококачествен материал. Отстрани имат шнур за пристягане с възможност за регулиране на височината.

Цена към момента на прегледа: 25,89 лв

Cтягащи бикини бански за плюс размер висока талия високо затягане

Смаляващите бански костюми променят ситуацията за жените с голям размер, които искат да покажат извивките си със самочувствие и стил. Този шедьовър е нещо повече от бикини, той доказва, че модата е за всички, независимо от типа тяло. Дизайнът с висока талия изтънява талията ви, като същевременно предлага по-високо ниво на комфорт и сигурност. Украсени с привличащ вниманието принт, свиващите се бикини са изработени от устойчиви материали за бански костюми, в съответствие с нашия ангажимент за опазване на околната среда.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Дамски стягащи бански с ефект на плосък корем

Не се ли чувствате комфортно в бани от две части? Омръзнало ли ви е постоянно да се дърпате в корема, затова предпочитате да не ходите и на басейн? Харесвате ли оригиналността? Тогава ще оцените, ако се сдобиете с тези боксерки за бански костюми. С тях ще обичате лятото и престоя край водата до насита.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Макси стягащи цели бански подходящ за по-възрастни жени

Ако търсите стягащи цели бански, които са подходящи за жени с големи размери и за по-възрастни жени, тогава цели бански Savoy са идеалният избор за вас. Изработен от оформящ материал, този бански ефективно ще изглади и уеднакви контурите на тялото ви и ще ви даде увереност, докато се наслаждавате на времето си край морето. Неподплатените чашки от двоен материал на бански костюм Savoy са твърди и ще поддържат дори наистина големи гърди.

Цена към момента на прегледа: 112,69 лв

Стилни черни бански големи размери с удобна кройка

Ддамският бански костюм от две части Eureca Eco I ще бъде оценен от притежателките на по-голям бюст. Неподсилените триъгълни чашки се адаптират перфектно към гърдите. Необходимата опора се осигурява от класически и странични подплънки.

Цена към момента на прегледа: 105,98 лв

Евтини цял бански за жени с по-голям бюст

Дами, радвайте се! Колекция Fantasy току-що пусна на пазара невероятен бански костюм от една част, който е идеален за жени с размер плюс. Кажете сбогом на дните, в които се мъчихте да намерите бански костюм, който да осигурява достатъчно опора на бюста ви, защото тази еднокомпонентна част е покрила гърба ви. Вшитият сутиен ще добави допълнителен слой опора и ще ви гарантира, че ще се чувствате удобно и уверено, когато сте навън.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Черен дамски стягащи бански с висока талия

Дами, вслушайте се! Омръзна ли ви да се срамувате от банския си костюм? Искате ли да се чувствате уверени и красиви на плажа или край басейна? Можем горещо да ви препоръчаме този черен бански костюм с висока талия и невероятни оформящи бикини, които имат ръбчета за допълнителен ефект. Но почакайте, има и още! Този бански костюм е специално разработен за жени с размер плюс, така че можете да сте сигурни, че ще пасне на извивките ви като ръкавица.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Двуцветен бански костюм от една част за плюс размер с вграден сутиен

Ако имате нужда от нов бански костюм от една част или все още се колебаете дали да си купите такъв, тук имате ясен отговор под формата на перфектния модел. Красив бански костюм от една част, който впечатлява от пръв поглед с дизайна си, но ще го оцените и функционално.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Модерен черен бански костюм от една част с подвижни подплънки

Баскетът от една част Nakuru е елегантен и същевременно удобен. Скритите неподплатени чашки имат подвижна подложка, но нямат подплънки. Дълбокото деколте, украсено с метални апликации, позволява да се откроят предимствата ви. Изработен от устойчив материал.

Цена към момента на прегледа: 110 лв

Син бански от две части Astratex за плюс размер с по-висока регулируема талия

Обличайте извивките си с бански костюм Carina от две части в кралско синьо. Подплатените чашки в популярната Т-образна форма поддържат и нежно оформят бюста. Класическите бикини имат удобна дръжка отстрани за регулиране на височината на изрязването.

Цена към момента на прегледа: 83 лв

Дамски бански костюм от една част плюс размер с модерен флорален десен

Как да се насладите не само на почивка, но и на престой край водата навсякъде и по всяко време, удобно и без никакви ограничения или срамежливост? Как да прекарате най-хубавите горещи летни дни в градината, на терасата или на балкона? Отговорът е този красив модел бански костюм от една част, създаден специално за дамите с размер плюс и за тези с по-пухкаво деколте.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Плувни шорти със странично закопчаване и пришити бикини

Модерните дамски къси панталони за плуване в синьо с удобна кройка са изработени от удобен, висококачествен и бързосъхнещ материал. Те имат ефективно пристягане отстрани с възможност за затягане. Плувните шорти са с интегрирани гащички за максимален комфорт и удоволствие във водата и на сушата.

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Модерен дамски бански костюм от една част с отслабващ ефект

През лятото не може да се мине без тях. И не само през лятото. Банските костюми не са за вас? Еднократните не могат да бъдат секси? Тогава повярвайте ми, можете да направите и двете. Ето доказателство вместо обещания. Красив модел бански костюм от една част, който е секси, но същевременно прави добра услуга по отношение на дизайна.

Цена към момента на прегледа: 124 лв