Бански от едно парче за пухкави жени

Не сте напълно доволни от фигурата си и търсите подходящ бански костюм? Банските костюми от една част са популярни сред жените с пълна фигура. Но внимавайте, те не трябва да са скучни. Класическият бански костюм може да има много форми. Голямото им предимство е, че скриват корема. Освен това, ако изберете правилната кройка и цвят, те ще оформят красиво фигурата ви и ще ви направят по-слаби. Отново ви препоръчваме да изберете качествен бански с достатъчно количество еластан и стягащ ефект.

Черните или тъмните цветове изглеждат чудесно, но можете да заложите и на шарки като вертикални райета, цветя или геометрични мотиви. Важното е да се чувствате удобно в банския костюм. А ако банските костюми от една част не ви допадат, танкините са чудесна алтернатива. Те се състоят от горнище и бикини. Отново са чудесни за прикриване на някои недостатъци. В нашата оферта със сигурност ще намерите точно това, което търсите.

Макси стягащи цели бански подходящ за по-възрастни жени

Ако търсите стягащи цели бански, които са подходящи за жени с големи размери и за по-възрастни жени, тогава цели бански Savoy са идеалният избор за вас. Изработен от оформящ материал, този бански ефективно ще изглади и уеднакви контурите на тялото ви и ще ви даде увереност, докато се наслаждавате на времето си край морето. Неподплатените чашки от двоен материал на бански костюм Savoy са твърди и ще поддържат дори наистина големи гърди.

Цена към момента на прегледа: 112,69 лв

Евтини цял бански за жени с по-голям бюст

Дами, радвайте се! Колекция Fantasy току-що пусна на пазара невероятен бански костюм от една част, който е идеален за жени с размер плюс. Кажете сбогом на дните, в които се мъчихте да намерите бански костюм, който да осигурява достатъчно опора на бюста ви, защото тази еднокомпонентна част е покрила гърба ви. Вшитият сутиен ще добави допълнителен слой опора и ще ви гарантира, че ще се чувствате удобно и уверено, когато сте навън.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Двуцветен бански костюм от една част за плюс размер с вграден сутиен

Ако имате нужда от нов бански костюм от една част или все още се колебаете дали да си купите такъв, тук имате ясен отговор под формата на перфектния модел. Красив бански костюм от една част, който впечатлява от пръв поглед с дизайна си, но ще го оцените и функционално.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Модерен черен бански костюм от една част с подвижни подплънки

Баскетът от една част Nakuru е елегантен и същевременно удобен. Скритите неподплатени чашки имат подвижна подложка, но нямат подплънки. Дълбокото деколте, украсено с метални апликации, позволява да се откроят предимствата ви. Изработен от устойчив материал.

Цена към момента на прегледа: 110 лв

Дамски бански костюм от една част плюс размер с модерен флорален десен

Как да се насладите не само на почивка, но и на престой край водата навсякъде и по всяко време, удобно и без никакви ограничения или срамежливост? Как да прекарате най-хубавите горещи летни дни в градината, на терасата или на балкона? Отговорът е този красив модел бански костюм от една част, създаден специално за дамите с размер плюс и за тези с по-пухкаво деколте.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Плюс размер бански костюм от една част с шарка на ягуар и прозрачна дантела

Искате ли нов бански костюм за следващата си почивка? Имате ли по-пълна фигура и предпочитате бански костюми от една част? Ако е така, ето идеалната гама от красиви и елегантни бански костюми с животински мотиви за вас. Банският костюм Jaguar е идеален за жени с по-пълни бюстове.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Модерен дамски бански костюм от една част с отслабващ ефект

През лятото не може да се мине без тях. И не само през лятото. Банските костюми не са за вас? Еднократните не могат да бъдат секси? Тогава повярвайте ми, можете да направите и двете. Ето доказателство вместо обещания. Красив модел бански костюм от една част, който е секси, но същевременно прави добра услуга по отношение на дизайна.

Цена към момента на прегледа: 124 лв