Бежови дрехи за пухкави жени

Бежовото е великолепен и празничен цвят, който подхожда на всяка жена без разлика. Няма значение дали имате няколко излишни килограма. Бежово, кремаво или почти бяло пак ще ви подхождат. Освен това бежовите дрехи за пълни жени са съобразени с това да прикриват изпъкналите извивки и да ласкаят максимално фигурата.

Обвита бежова рокля с колан от плат под бюста и V-образно деколте определено не бива да убягва от вниманието ви. Тази кройка може да подчертае тясната талия и бюста, което също така отклонява вниманието от проблемните зони. Освен това можете да откриете рокли за увиване както във вечерен и по-празничен стил, така и в летен стил за ежедневието. Друг бежов елемент, който не бива да липсва в гардероба на никоя жена, е бежовият сутиен. Бельото в телесен или бежов цвят не се вижда под тъмни или светли дрехи, а ако оставите презрамките да надничат от горнището, те се сливат добре с кожата ви.

Луксозен сутиен без подплънки с по-широки презрамки

Пълният бюст заслужава сутиен, който му осигурява необходимата опора. Опитайте модела Eleanora, създаден специално за Astratex. Удобните широки презрамки не са изрязани, а Т-образните чашки заоблят гърдите и осигуряват комфорт. Изящната бродерия е само черешката на тортата.

Цена към момента на прегледа: 76,99 лв

Луксозно зимно яке големи размери с качулка и козина

Насладете се на зимата в луксозен стил, предназначен изключително за жени с размер плюс и енергични жени, които отказват да правят компромиси със стила и комфорта. Това луксозно зимно яке от висок клас е перфектната комбинация от изтънченост и практичност, създадена за пълничките жени, които вярват, че могат да направят модно изявление дори когато температурата падне. Якето е с топла подплата и качулка, за да ви гарантира топлина дори при най-суровите метеорологични условия. Дизайнът се отличава със закопчаване с цип, покрит ревер за повече изисканост и изправена яка, която осигурява допълнителна топлина в областта на врата.

Цена към момента на прегледа: 319 лв

Сутиен без подплънки за по-голям бюст с подплънки и регулируеми презрамки

Това е основата на ежедневното облекло. Изборът е от значение. Направете правилния избор и ще се чувствате удобно и привлекателно. Бельото също играе важна роля за цялостното ви настроение. В това отношение този тип сутиен без подплънки ще ви направи най-добрата услуга. Просто изберете от 3 цветови варианта.

Цена към момента на прегледа: 64,99 лв

Комфортни дамски памук бикини с висока талия с дантела – 2 бр. в опаковка

Дамски високи слипове от известната италианска марка Cotonella. Бикините с по-висока кройка и по-широк ластик имат дантелени вложки отстрани. Бикините са много удобни и подходящи за ежедневно носене. Опаковката съдържа 2 броя и цената е за една опаковка.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Бежова блуза от ефирен материал с еластична талия

Блузата от вискоза Luna е идеалният избор за романтичните дами и любителките на елегантността в много женствен стил. Този модел е със свободна кройка, деколте тип “лодка” и красиви ръкави тип “пеперуда”. Долната част на блузата е завършена с набрана ластична лента, която подчертава талията и благодарение на която блузата перфектно прикрива всички излишни сантиметри в областта на корема.

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Неподсилен дамски сутиен в удобна форма

Дамски сутиен от Ewa Michalak, предназначен за бюст D+. Неподплатен сутиен с подплънки в телесен цвят, комбиниран с фин ластик, двойно зашит тюл на чашките.

Цена към момента на прегледа: 67 лв

Качествени къси панталони за моделиране Spanx в практично бежово

Оформящи къси панталони от колекцията Spanx. Моделът е изработен от еластична, гладка трикотажна материя. Моделът е изработен от висококачествен, дишащ материал. Безшевната структура осигурява висок комфорт при употреба и изключителна гъвкавост. Модел със специално изрязани ръбове.

Цена към момента на прегледа: 126 лв

Полуподсилен дамски сутиен в бежово

Полуподплатеният сутиен BS 882 Amanda Gaia в бежово е подходящ за по-голям бюст. Чашките са меко подсилени в долната си част и са покрити с фин микрофибър. В горната си част чашките са изработени само от бродиран тюл. Плътно пришитите презрамки се регулират на гърба

Цена към момента на прегледа: 86 лв

Оформящи бикини Spanx Higher Power в телесен цвят

Привличате ли практичните елементи в гардероба си? Трябва ли да изглеждате добре в по-тесен модел? Всяко момиче и жена ще оцени поне един чифт бикини с шнур. Просто ще се поддадете на ефекта им.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Бежова рокля с къса секси дължина и дълги ръкави

Бежовата къса рокля с вградена качулка привлича погледите от пръв поглед. Това е вечен елемент, който предлага комфорт. Тя е с дълги ръкави и пристегната талия.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Костюм с шнур и регулируеми презрамки на гърба

Обличането не само изпълнява основната си роля, но може да прави и много повече. Както за да повиши увереността ви, така и за да направи буквално магия с фигурата ви. Ефективен и незаменим елемент за мнозина е стягащото бельо. Тук има впечатляващ модел под формата на красива поличка.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Дамски гладък сутиен в гол цвят с удобна форма

Братовете на Anna Nipplex за жени. Подходящ за големи гърди. Гладки подсилени чашки, безшевни чашки. Раменните презрамки се разширяват с увеличаването на размера на сутиена, класическа подплънка. Закопчалка с две кукички на гърба и три позиции на изтегляне С увеличаване на размера броят на кукичките на закопчалката се увеличава от две на три.

Цена към момента на прегледа: 93 лв