Бикини плюс размер

Бикините са неразделна част от гардероба ни. Тук качеството е важно, както и количеството. Тъй като имаме поне по един чифт бикини за всеки ден, трябва да имаме запас от бикини в гардероба си. Дантелата е винаги на мода, което е изключително романтично и секси. Ако обаче предпочитате класиката, можете да изберете семпли бикини с по-висока талия в земни цветове. С помощта на бикините с пълна фигура ще имате красиво и съблазнително дупе, ще прикриете по-голям корем и ще зарадвате не само партньора си, но и себе си. Не е нужно да се страхувате от по-смело бельо, например леко прозрачно бельо. Мъжете обичат по-едри задни части и често ги предпочитат пред прекалено слаби жени. В края на краищата, жената трябва да бъде парче!

В нашия асортимент ще откриете бикини за пълни фигури, изработени от висококачествени материали. Благодарение на добавения еластан бикините се приспособяват чудесно към фигурата ви. Те не стягат, не притискат и най-вече пасват идеално.

Евтини памучни макси бикини с висока талия и дантелена вложка

Не искате да подновите скрина си? Искате ли да разширите гардероба си с ново бельо? Харесвате ли качествени, удобни и привлекателни артикули? Тогава вярвайте, че тези бикини ще привлекат вниманието ви. Те ще ви осигурят комфорт през целия ден на носене. Дамските бикини Lovelygirl ще ви зарадват с приятната си материя и ефикасна кройка. Модерни бикини, които са подходящи за дами с по-пълни форми

Цена към момента на прегледа: 13 лв

Комфортни дамски памук бикини с висока талия с дантела – 2 бр. в опаковка

Дамски високи слипове от известната италианска марка Cotonella. Бикините с по-висока кройка и по-широк ластик имат дантелени вложки отстрани. Бикините са много удобни и подходящи за ежедневно носене. Опаковката съдържа 2 броя и цената е за една опаковка.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Черни стягащи бикини с висока талия под вечерни рокли

Намираш ли се пред гардероб, пълен с социални рокли, и търсиш подходящия аксесоар, който да ти вдъхне увереност и да подчертае естествената ти красота? Представяме ви черни бикини с висока талия и шнур, които са идеалният избор за жени с размер плюс, които искат да изглеждат зашеметяващо в официалните си тоалети. Тези бикини са създадени с мисъл за вашия комфорт и стил. Високата талия перфектно подчертава фигурата ви и визуално издължава краката ви, а еластичната материя се приспособява към извивките ви и ви кара да се чувствате удобно през целия ден. Благодарение на ефекта на придърпване можете да се чувствате уверени и комфортно в любимата си рокля, без да се притеснявате за нежелан „кифленски връх“ или небалансирани форми.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Стягащи бикини с висока талия големи размери подходящи за вечерни рокли

Дами, имали ли сте някога проблем с намирането на перфектните бикини, които да ви осигурят комфорт и същевременно да изтънят проблемните ви зони? Ако сте жена с голям размер, знаете колко трудно може да бъде да намерите бельо, което да ви пасва. Не търсете повече, защото стягащите бикини Bella от Astratex са тук, за да решат проблемите ви! Тези стягащи бикини с висока талия са специално разработени, за да отговарят на нуждите на жените с размер плюс.

Цена към момента на прегледа: 36,99 лв

Бели дамски бикини от фина дантела в чувствена кройка

Дамските бикини Róża Lagerta са чувствено решение, което ще ви направи доволни от себе си и определено ще зарадва партньора ви. Дантелените бикини в секси кройка са удобни и приятни за носене.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Качествени къси панталони за моделиране Spanx в практично бежово

Оформящи къси панталони от колекцията Spanx. Моделът е изработен от еластична, гладка трикотажна материя. Моделът е изработен от висококачествен, дишащ материал. Безшевната структура осигурява висок комфорт при употреба и изключителна гъвкавост. Модел със специално изрязани ръбове.

Цена към момента на прегледа: 126 лв

Практично и модерно бельо за по-пълни форми

Смята се, че бельото е нашата втора кожа. Известно е, че макар и да не се вижда на пръв поглед, той играе още по-важна роля. Ако ни пасва идеално, се чувстваме удобно през целия ден. Привлекателни, удобни и с модерна кройка.

Цена към момента на прегледа: 6 лв

Модерни висококачествени дамски бикини, изработени от дантела и мрежа от тюл

Красиви бикини от черна дантела и мрежа от тюл с бежова материя. Те са с малко по-висока кройка, без странични шевове, благодарение на което се адаптират идеално към женските извивки. Обшивката също е еластична, а клинът е памучен.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Оформящи бикини Spanx Higher Power в телесен цвят

Привличате ли практичните елементи в гардероба си? Трябва ли да изглеждате добре в по-тесен модел? Всяко момиче и жена ще оцени поне един чифт бикини с шнур. Просто ще се поддадете на ефекта им.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Невидими бикини за стягане на тялото Wol-bar efecta

Удобни моделиращи бикини с висока талия. Оформя бедрата и талията, сплесква корема. Благодарение на плоските шевове и подгъви бикините не се забелязват под дрехите. Освен това горната част на талията е допълнена от вътрешна силиконова лента, която не позволява на бикините да се плъзгат надолу и да се търкалят.

Цена към момента на прегледа: 44 лв