Блузи за плюс размер

Престанете да се притеснявате за няколко излишни килограма. В днешно време има много приспособления, които ви позволяват да прикриете проблемните зони. Една от тях са блузите за пълни жени, които са специално разработени, за да направят фигурата ви визуално по-тънка и оформена. Можете да ги познаете по свободната или асиметрична кройка, която отклонява вниманието от критичните зони, или по факта, че са изпъстрени с разноцветни шарки.

На пръв поглед абстрактните мотиви изглеждат диви и смели, но те ви правят огромна услуга, като прикриват деликатно изпъкналия корем, кичурите на бедрата или по-големите гърди. Най-добрите блузи за пълни жени са комбинация от смели щампи и асиметрични кройки. Те ще ви помогнат да възстановите загубената си увереност и ще ви накарат да се чувствате страхотно. А ако не сте привърженици на ярките шарки, не се отчайвайте. Изпитаните черни блузи, които подхождат на всеки, все още са тук за вас.

Червена макси блуза с контрастираща дантелена черна вложка

Те са части, които не могат да липсват в гардероба на никоя жена. Блузата определено е една от тях. Ако харесвате практичните и непреходни модели, то определено се сдобийте с тази. Тя е подходяща както за ежедневно носене, така и за официални поводи. Всеки трябва да има поне една качествена блуза в гардероба си.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Бежова блуза от ефирен материал с еластична талия

Блузата от вискоза Luna е идеалният избор за романтичните дами и любителките на елегантността в много женствен стил. Този модел е със свободна кройка, деколте тип “лодка” и красиви ръкави тип “пеперуда”. Долната част на блузата е завършена с набрана ластична лента, която подчертава талията и благодарение на която блузата перфектно прикрива всички излишни сантиметри в областта на корема.

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Бяла лятна къса блуза за по-голям бюст

Искате лятна блуза, която да ласкае по-големия ви бюст? Разгледайте тази бяла шифонена блуза с детайл от дантела. Тази зашеметяваща блуза е създадена, за да подчертае извивките ви, като същевременно ви държи хладно и удобно през горещите летни дни. Плътният бял цвят е едновременно класически и модерен, което я прави универсално допълнение към всеки гардероб. Допълнителната прозрачност ще добави нотка чувственост към визията ви.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Розова лятна тениска с къс ръкав за по-възрастни

Ако сте жена с размер плюс и търсите удобен, но модерен летен топ, не търсете повече! Този розов тишърт с къс ръкав веднага ще се превърне в новия ви любим. Тя е изработена от ефирно трико, така че ще ви осигури прохлада и комфорт дори в най-горещите дни. Уникалната тапицерия с копчета на раменете добавя нотка на оригиналност към облеклото ви, а кръглото деколте и правият подгъв поддържат класически и вечен вид.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Елегантна дамска блуза с вратовръзка на врата в бяло

Елегантна дамска блуза с дълъг ръкав. Блузата е стилна и в същото време много удобна за носене. Изработен е от висококачествен и приятен на допир материал. Модерен дизайн и уникален външен вид.

Цена към момента на прегледа: 42 лв