Блузи за пухкави жени

Девизът е: привличайте вниманието, за да отвлечете вниманието от недостатъците си. Звучи малко сложно, но всъщност е лесно. Когато избирате блуза, уверете се, че има нещо, което привлича погледа ви. Смел модел, копчета, украшения. В същото време трябва да има свободна и променлива кройка, която да ласкае фигурата ви. Оптичните илюзии или геометричните мотиви са невероятни. Комбинацията на мотива с черно е идеална, която можете да изберете там, където е необходимо визуално стесняване. Геометричните шарки пък са подходящи за други области, за да изглеждат оригинално и свежо.

И тази година, както и миналата, популярните цветя се завръщат. Ако искате да разцъфнете, вземете блуза с флорален десен. И не се страхувайте от цветята. Напротив, те ще ви накарат да изглеждате сияйни и просто ще неутрализират някои недостатъци. Ще разцъфнете като пролетна ливада и ще се чувствате перфектно.

Червена макси блуза с контрастираща дантелена черна вложка

Те са части, които не могат да липсват в гардероба на никоя жена. Блузата определено е една от тях. Ако харесвате практичните и непреходни модели, то определено се сдобийте с тази. Тя е подходяща както за ежедневно носене, така и за официални поводи. Всеки трябва да има поне една качествена блуза в гардероба си.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Бежова блуза от ефирен материал с еластична талия

Блузата от вискоза Luna е идеалният избор за романтичните дами и любителките на елегантността в много женствен стил. Този модел е със свободна кройка, деколте тип “лодка” и красиви ръкави тип “пеперуда”. Долната част на блузата е завършена с набрана ластична лента, която подчертава талията и благодарение на която блузата перфектно прикрива всички излишни сантиметри в областта на корема.

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Бяла лятна къса блуза за по-голям бюст

Искате лятна блуза, която да ласкае по-големия ви бюст? Разгледайте тази бяла шифонена блуза с детайл от дантела. Тази зашеметяваща блуза е създадена, за да подчертае извивките ви, като същевременно ви държи хладно и удобно през горещите летни дни. Плътният бял цвят е едновременно класически и модерен, което я прави универсално допълнение към всеки гардероб. Допълнителната прозрачност ще добави нотка чувственост към визията ви.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Розова лятна тениска с къс ръкав за по-възрастни

Ако сте жена с размер плюс и търсите удобен, но модерен летен топ, не търсете повече! Този розов тишърт с къс ръкав веднага ще се превърне в новия ви любим. Тя е изработена от ефирно трико, така че ще ви осигури прохлада и комфорт дори в най-горещите дни. Уникалната тапицерия с копчета на раменете добавя нотка на оригиналност към облеклото ви, а кръглото деколте и правият подгъв поддържат класически и вечен вид.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Елегантна дамска блуза с вратовръзка на врата в бяло

Елегантна дамска блуза с дълъг ръкав. Блузата е стилна и в същото време много удобна за носене. Изработен е от висококачествен и приятен на допир материал. Модерен дизайн и уникален външен вид.

Цена към момента на прегледа: 42 лв