Вечерна рокля за пухкави жени

Абитуриентските рокли са черешката на тортата в гардероба ни. Обикновено не разполагаме с много от тях, което ги прави още по-съвършени и универсални. Искате ли да се зарадвате с нов модел и се чудите върху какво да се съсредоточите по отношение на пълната фигура? Няма как да сбъркате с червено и черно. Въпреки че тенденциите непрекъснато се променят, тези два символа са на мода от години. Въпреки това можете да изберете и по-изразителна рокля, например коктейлна рокля с маншет, която красиво ще подчертае женствените ви извивки. Сладкото деколте е чудесен вариант, тъй като перфектно балансира линиите и недостатъците на фигурата.

Перфектни са и роклите с ефект на обвивка, с различни декоративни елементи като дантела. Роклите обикновено са много подходящи за пълни жени. Така че не се страхувайте да изберете съблазнителна и елегантна бална рокля, която ще ви накара да се чувствате перфектно.

Червена спирала бална макси рокля

Скъпи, нека ти нарисувам една толкова божествена рокля, че заслужава собствен момент на червения килим. Представете си маскарадночервена рокля, която не прави разлика и е предназначена за дивите плюс размер сред нас. И то не каква да е рокля, а бургундско червена. Точно така, онзи вид наситено червено, от който коленете на любителите на вино се подкосяват. И не е просто едноцветна, тази рокля е истинска шведска маса от стилове. Да започнем отгоре, нали? Широки презрамки, на които би завидяла всяка защитничка, и кръгло деколте, което е привлекателно като прясно изпечен ябълков пай.

Цена към момента на прегледа: 344,90 лв

Рубиненочервена официална дантелена булчинска рокля за шаферки

Рубиненочервената официална дантелена рокля е подходяща за съвременните сватбени майки. Богатият и ярък цвят на роклята със сигурност ще завърти главите и ще направи трайно впечатление. Сложните дантелени детайли подчертават красотата на роклята и добавят елемент на елегантност и изтънченост. Рубиненочервената дантелена вечерна рокля е зашеметяващо произведение на изкуството, което излъчва елегантност и изтънченост.

Цена към момента на прегледа: 252,90 лв

Черна дълга рокля с флорален принт

Официална рокля от шифон с яка, долна част и изцяло флорален десен.

Цена към момента на прегледа: 87 лв

Луксозна дамска дълга рокля, украсена с дантела и секси разрез

Красивата рокля за принцеси 309-3 Amber Numoco е с много елегантна кройка и три четвърти ръкави. Дългата дантелена рокля с деколте и разрез е великолепен модел за вашия официален тоалет. Роклята ще ви омагьоса от пръв поглед. Изработен е от висококачествен и приятен материал.

Цена към момента на прегледа: 202 лв