Вечерна рокля от дантела плюс размер

Вие сте от жените, които се гордеят с фигурата си от мляко и кръв? Гордеете ли се с извивките си, но понякога имате проблем с купуването на дрехи, особено за социални събития? Подарете на силуета си дантелена бална рокля за пълни фигури. Тази сладка рокля с кръгло деколте е изработена от трикотаж и еластична дантела. Горната част обгръща фигурата, а долната е изкусно разкроена. Червената дантела е съвършено съблазнителна!

Спиращо дъха деколте в черната бална рокля с цветя и романтична дантела. Модерната рокля с умели ревери и дантелена вложка визуално извайва силуета ви, също като дантелената бална рокля с блестящ ефект. Впечатлете присъстващите мъже с тази рокля с дълъг ръкав, асиметрична кройка и очарователна дантела. Искате ли да изглеждате като принцеса? Изберете модел с корсет и дълга пола, допълнена с дантелена бродерия.

Червена спирала бална макси рокля

Скъпи, нека ти нарисувам една толкова божествена рокля, че заслужава собствен момент на червения килим. Представете си маскарадночервена рокля, която не прави разлика и е предназначена за дивите плюс размер сред нас. И то не каква да е рокля, а бургундско червена. Точно така, онзи вид наситено червено, от който коленете на любителите на вино се подкосяват. И не е просто едноцветна, тази рокля е истинска шведска маса от стилове. Да започнем отгоре, нали? Широки презрамки, на които би завидяла всяка защитничка, и кръгло деколте, което е привлекателно като прясно изпечен ябълков пай.

Цена към момента на прегледа: 344,90 лв

Рокли xxl евтини сватбени рокли за пълни жени

Открийте красотата на колекцията рокли xxl, която включва евтини сватбени рокли, създадени специално за стилни бъдещи булки с пълни форми. Тези рокли са не само на достъпни цени, но и излъчват романтичен чар благодарение на сложните дантелени апликации, които ги украсяват. Роклята е в класически монохромен бял цвят, който означава чистота и любов. Те са с дълга или макси дължина, така че булката да може да направи грандиозно влизане с всяка стъпка до олтара.

Цена към момента на прегледа: 122 лв

Рубиненочервена официална дантелена булчинска рокля за шаферки

Рубиненочервената официална дантелена рокля е подходяща за съвременните сватбени майки. Богатият и ярък цвят на роклята със сигурност ще завърти главите и ще направи трайно впечатление. Сложните дантелени детайли подчертават красотата на роклята и добавят елемент на елегантност и изтънченост. Рубиненочервената дантелена вечерна рокля е зашеметяващо произведение на изкуството, което излъчва елегантност и изтънченост.

Цена към момента на прегледа: 252,90 лв

Елегантна дамска рокля с дантела над коляното

Елегантната рокля в черно е идеална за различни поводи. Горната част е украсена с гипсова шарка. Ръкавите са ажурни. Роклята се закопчава с цип.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Луксозна дамска дълга рокля, украсена с дантела и секси разрез

Красивата рокля за принцеси 309-3 Amber Numoco е с много елегантна кройка и три четвърти ръкави. Дългата дантелена рокля с деколте и разрез е великолепен модел за вашия официален тоалет. Роклята ще ви омагьоса от пръв поглед. Изработен е от висококачествен и приятен материал.

Цена към момента на прегледа: 202 лв