Големи гладки сутиени

Гладките сутиени са идеалният помощник и всеки ще ги хареса. Благодарение на тях шевовете на чашките не се виждат и те са идеални за плътно прилепнали, обгръщащи дрехи. И имаш големи гърди? Тук ще намерите и големи чашки в обикновени сутиени! Гладките сутиени са задължителна част от гардероба на всеки.

Можете да избирате от големи размери за пищен и голям бюст, както и от невероятно разнообразие от цветове, кройки и дизайни. Гладките сутиени за големи гърди могат да бъдат както класически сутиени за избутване, така и сутиени с меки подплънки. Гладките сутиени пасват под всяко облекло! Независимо дали сте избрали плътно прилепнала тениска или секси рокля, ние имаме за вас гладък сутиен за големи гърди!

Луксозен сутиен без подплънки с по-широки презрамки

Пълният бюст заслужава сутиен, който му осигурява необходимата опора. Опитайте модела Eleanora, създаден специално за Astratex. Удобните широки презрамки не са изрязани, а Т-образните чашки заоблят гърдите и осигуряват комфорт. Изящната бродерия е само черешката на тортата.

Цена към момента на прегледа: 76,99 лв

Бял сутиен за кърмене за големи гърди Astratex Spacer 3D

Насладете се на майчинството с елегантност и комфорт благодарение на белия сутиен за кърмене за големи гърди – Astratex Spacer 3D. Този сутиен за майчинство с изключително дишащи чашки Spacer 3D Victoria е специално проектиран да поддържа големи гърди. Патентованата технология позволява въздушен поток, осигурявайки ви комфорт през целия ден. Уникална характеристика на този сутиен е лесното сваляне на горната част на чашките, което прави кърменето безпроблемно.

Цена към момента на прегледа: 78,99 лв

Сутиен без подплънки за по-голям бюст с подплънки и регулируеми презрамки

Това е основата на ежедневното облекло. Изборът е от значение. Направете правилния избор и ще се чувствате удобно и привлекателно. Бельото също играе важна роля за цялостното ви настроение. В това отношение този тип сутиен без подплънки ще ви направи най-добрата услуга. Просто изберете от 3 цветови варианта.

Цена към момента на прегледа: 64,99 лв

Полуподсилен дамски сутиен в бежово

Полуподплатеният сутиен BS 882 Amanda Gaia в бежово е подходящ за по-голям бюст. Чашките са меко подсилени в долната си част и са покрити с фин микрофибър. В горната си част чашките са изработени само от бродиран тюл. Плътно пришитите презрамки се регулират на гърба

Цена към момента на прегледа: 86 лв

Луксозен безшевен сутиен в черно

За да се чувствате удобно, свежо и привлекателно през целия ден, трябва да започнете с избора на подходящо бельо. Тук говорим конкретно за сутиен, който приляга като втора кожа. Благодарение на безшевния дизайн, той е подходящ и под по-тесни или прозрачни дрехи.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Дамски гладък сутиен в гол цвят с удобна форма

Братовете на Anna Nipplex за жени. Подходящ за големи гърди. Гладки подсилени чашки, безшевни чашки. Раменните презрамки се разширяват с увеличаването на размера на сутиена, класическа подплънка. Закопчалка с две кукички на гърба и три позиции на изтегляне С увеличаване на размера броят на кукичките на закопчалката се увеличава от две на три.

Цена към момента на прегледа: 93 лв