Големи дантелени сутиени

Имате ли големи гърди и все още искате да сте перфектни и секси? Тогава сте на правилното място. По-големите размери на гърдите също се нуждаят от наистина здрава опора и най-вече от старателна ръчна изработка и качествен материал. Дантелените сутиени изглеждат съвършено женствени, чувствени и съблазнителни. И все пак те са изработени така, че да се чувствате напълно комфортно, сутиенът да се държи както трябва и да запазва привлекателен външен вид.

Големите дантелени сутиени разполагат с повече кукички, за да държат гърдите перфектно на мястото им, както и с по-широки презрамки, за да разпределят по-добре тежестта на гърдите като цяло, така че гърдите да са в перфектен комфорт и да имат красива, пълна форма. Те са подходящи за всички типове и форми на тялото, които имат големи гърди. Те подхождат както на стройна дама с пухкаво деколте, така и на пълничка дама с големи гърди. Така че избирайте, всяка жена ще изглежда прекрасно в дантелен сутиен!

Луксозен сутиен без подплънки с по-широки презрамки

Пълният бюст заслужава сутиен, който му осигурява необходимата опора. Опитайте модела Eleanora, създаден специално за Astratex. Удобните широки презрамки не са изрязани, а Т-образните чашки заоблят гърдите и осигуряват комфорт. Изящната бродерия е само черешката на тортата.

Цена към момента на прегледа: 76,99 лв

Сутиен без подплънки, изработен от тюл и фина дантела

Всеки знае какво влияние оказва изборът на качествено и хубаво бельо. Накратко, това, което избирате, е начинът, по който ще се чувствате през целия ден. За да се чувствате удобно, уверено и привлекателно, трябва да изберете качествен модел. И това определено е този дамски сутиен без подплънки в ефектна кройка и съблазнителен червен цвят.

Цена към момента на прегледа: 95 лв

Дамски сутиен без подплънки, изработен от полупрозрачна дантела

Искате ли да бъдете единствената и съвършена фатална жена за своя мъж? Искате ли да го изненадате с нещо друго след приятна вечер? Тогава не забравяйте да изберете съблазнително секси бельо, което гарантирано ще го привлече! Чудесен избор определено е този елегантен сутиен Kalisi Soft Pink.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Триъгълен сутиен без подплънки в комплект от 2 части в комплект

Триъгълният сутиен Teapa на Confidence Lingerie е от еластична дантела. С подплънки. Чашки от тюл, покрити с дантела, триъгълна кройка. Дантелена лента с подплата от тюл отпред, волани отзад. Поклон между чашите. Еластични и регулируеми презрамки на гърба. Стандарт 100 според Öko-Tex.

Цена към момента на прегледа: 42 лв