Дамска рокля за отслабване

Напоследък роклите с превръзка, които изтъняват, разкъсват чантата. Той е любим на най-популярните звезди в света. Нищо чудно. Те позволяват дори на най-пълната фигура да изпъкне по уникален начин. Отслабващите рокли, изработени от плътна материя, ще стегнат нелицеприятните форми. Предлагат се елегантни, модерни и стилни модели в бизнес и екзотичен стил. Не се колебайте да ги носите навсякъде и по всяко време, в много цветове и комбинации. Пълните дами също ще харесат роклите от фино трико и елементите за свободното време.

Жените с по-големи гърди, бедра и дупета не могат да устоят на моделите с контрастни мотиви, дантела и подчертана талия. Сензационни и адски секси са отслабващите дамски рокли в стил корсет с увиващи се поли. Асиметричните ивици се грижат за оптичната илюзия и следователно за отслабването. За летните дни изберете батикови модели в по-свободна кройка или леки модели без презрамки с разкроена плавна пола. Отслабващите рокли ви карат да изглеждате уверени и привлекателни.

Секси черна кожена рокля големи размери

Искате перфектната черна кожена рокля, която да оформя извивките ви? Разгледайте тази зашеметяваща рокля с мини дължина, която е създадена специално за жени с пълни форми. С къси ръкави и ласкателна кройка, тази рокля е стилна и удобна, което я прави идеален избор за вечерно излизане в града или за специален повод. А елегантната конструкция от черна кожа я превръща в непреходна дреха, която с удоволствие ще носите отново и отново.

Цена към момента на прегледа: 54,39 лв

Отслабваща дамска макси рокля с възел под гърдите

Дами, търсите ли рокля, която да оформя извивките ви и да ви кара да се чувствате уверени и очарователни? Тогава може би ще се зарадвате на тази изтъняваща рокля с възел под макарата! Тази рокля е идеална за жени с размер плюс, които искат да подчертаят своите предимства, като същевременно се чувстват удобно и стилно. Възелът под бюста привлича погледа нагоре и създава отслабващ ефект, а разкроеният подгъв придава на роклята движение и плавност.

Цена към момента на прегледа: 91 лв