Дамските ризи са по-пълни

Напразно търсите мултифункционални дрехи в гардероба си, но не можете да се примирите с пълната си фигура? Повярвайте, че ще празнувате успех благодарение на дамските ризи за по-пълни форми. Независимо дали ще изберете модели с къс, дълъг или ¾ ръкав, ще направите впечатление. На сцената се предлагат продукти с ръкави тип “batwing”, както и такива без ръкави. Последните споменати блузи могат да се носят на работа дори в знойните летни дни. Могат да се закопчават с копчета, ципове или копчета.

Ризата с дълъг ръкав и кариран дизайн се съчетава с дънки и гамаши. Използването му не познава граници. С елегантната риза на точки с леко прозрачен материал ще очаровате на светски събития. Тюркоазената блуза с по-високо деколте и къси ръкави, украсена с нежни къдрички, ще заслепи всички присъстващи мъже. Ризите имат своето място в гардероба, независимо дали са от деним, спортни, ежедневни или с дантелена вложка и цип.

Елегантна дамска блуза с вратовръзка на врата в бяло

Елегантна дамска блуза с дълъг ръкав. Блузата е стилна и в същото време много удобна за носене. Изработен е от висококачествен и приятен на допир материал. Модерен дизайн и уникален външен вид.

Цена към момента на прегледа: 42 лв