Дамски халати макси размер

Дори дамите с по-пълни форми заслужават да обвият женствените си извивки в удобен и мек халат! Точно затова има халати за хора с пълна фигура, които по нищо не се различават от обикновените халати, с изключение на по-големите размери. Предлагат се и в различни цветове, дължини, модели и материали. Въпреки това най-популярните халати сред жените с по-закръглени форми са тези с колан от плат, а не халатите с цип. Коланът, завързан на талията, може да изравни фигурата и да подчертае тесните й части, като ви придаде съблазнителна фигура на пясъчен часовник.

Халатите за хора с пълна фигура се делят основно на два вида – еротични халати и халати за обикновено домашно облекло. Съблазнителните халати най-често са изработени от лъскав сатен или прозрачна дантела и са с по-къса дължина. От друга страна, домашните халати са по-пухкави и по-дълги, за да може жената да се увие в тях. Те могат да бъдат изработени от хавлиен или плюшен материал.

Дамски халат със сатенена лента на кръста

Дами, липсва ли ви нещо в гардероба? Не липсва ли халат в облеклото ти? Защо да вземете този модел? Практична и елегантна дреха, която ще оцените не само след баня или през летния сезон.

Цена към момента на прегледа: 75 лв

Дамски светлорозов халат кимоно с къса дължина

Вие все още не сте избрали халат, който да привлече вниманието ви и да отговори на очакванията ви? Ако се оглеждате и напразно търсите по-лека дреха, която да носите особено през топлите дни, този модел е гаранция за успех и удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 108 лв