Дамско облекло с къдрици

Интересно е, че жените не се страхуват да експериментират и да се отдават на последните модни тенденции. Не е по-различно и при дамските дрехи с волани, които са стари и нови. Обичали са го принцеси и графини, а днес, разбира се, и чешки и световни знаменитости. Със сигурност ще видите елегантни и изобретателни рокли, поли, ризи, топове, тениски, туники и бански костюми с волани. Не може да се каже кой цвят е най-популярен, но черното, бялото, бордото, червеното, сивото и розовото все още са в центъра на вниманието.

Желаете истинска феерия? Подарете си тоалет с волани в метални нюанси. Златото и среброто са водещи. Поли с волани в сиво, черно и бензин не остават по-назад. Воланите са най-красиви на вечерните рокли и блузи. Може би не сте знаели, че те са част от гардероба на жените с по-пълни форми. Те напълно отвличат вниманието от нелицеприятните недостатъци на силуета и се грижат за оптичната илюзия. Някои смятат, че дрехите с волани са немодерни, но това е напълно погрешно. Все още има блясък и размах! Той се завръща на мода и ще бъде особено ценен от жените и момичетата с пълни фигури.

Златна бална рокля за плюс размер

Открийте извивките си и заблестете по-ярко от всяка звезда на нощното небе в нашата красива и елегантна бална рокля със златни пайети, предназначена изключително за жени с пълна фигура. Това изделие е нещо повече от рокля – то е свидетелство за лукс, мода и любов към себе си. Изработена от най-финия полиестер, тя обещава не само великолепен блясък, но и несравним комфорт, който ще ви осигури удобство през цялата вечер. Роклята е с класически ръкави, които придават нотка на вечен блясък на цялостната секси визия. Кройката тип “русалка” допълнително ще подчертае фигурата ви и ще ви превърне в център на вниманието на всяко събитие.

Цена към момента на прегледа: 150 лв