Дрехи от дантела плюс размер

Обичате ли дантелата и имате по-скоро по-пълни форми? Тогава тук ще бъдете в рая! Дантелата е елегантна и същевременно толкова секси. Изглежда абсолютно божествено върху по-пълни форми. Той е чудесен за рокли, например. Всъщност, ако изберете дантелена рокля, можете да сте сигурни, че можете да я носите както за светски събития и прояви, така и в ежедневието за работа или просто в свободното си време. Накратко, тя се вписва навсякъде!

Но можете да избирате и от дантелени поли, блузи и туники, например. Важното е да изберете дантелено облекло, което ласкае фигурата ви и визуално сваля няколко килограма, а не дантелено облекло, което добавя няколко килограма. Затова не се колебайте и изберете дантелени дрехи за пълни хора, каквито има много!

Златна бална рокля за плюс размер

Открийте извивките си и заблестете по-ярко от всяка звезда на нощното небе в нашата красива и елегантна бална рокля със златни пайети, предназначена изключително за жени с пълна фигура. Това изделие е нещо повече от рокля – то е свидетелство за лукс, мода и любов към себе си. Изработена от най-финия полиестер, тя обещава не само великолепен блясък, но и несравним комфорт, който ще ви осигури удобство през цялата вечер. Роклята е с класически ръкави, които придават нотка на вечен блясък на цялостната секси визия. Кройката тип “русалка” допълнително ще подчертае фигурата ви и ще ви превърне в център на вниманието на всяко събитие.

Цена към момента на прегледа: 150 лв

Секси дамски корсет с изискана дантела в черно и червено

Дамският корсет Tiffany с изискана кройка и дантела отпред в съблазнителна комбинация от черно и червено е изработен от приятен материал. Ефектът е подсилен от деликатна дантела на цветя. Корсетът е с колани за жартиери.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Евтини памучни макси бикини с висока талия и дантелена вложка

Не искате да подновите скрина си? Искате ли да разширите гардероба си с ново бельо? Харесвате ли качествени, удобни и привлекателни артикули? Тогава вярвайте, че тези бикини ще привлекат вниманието ви. Те ще ви осигурят комфорт през целия ден на носене. Дамските бикини Lovelygirl ще ви зарадват с приятната си материя и ефикасна кройка. Модерни бикини, които са подходящи за дами с по-пълни форми

Цена към момента на прегледа: 13 лв

Комфортни дамски памук бикини с висока талия с дантела – 2 бр. в опаковка

Дамски високи слипове от известната италианска марка Cotonella. Бикините с по-висока кройка и по-широк ластик имат дантелени вложки отстрани. Бикините са много удобни и подходящи за ежедневно носене. Опаковката съдържа 2 броя и цената е за една опаковка.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Рокли xxl евтини сватбени рокли за пълни жени

Открийте красотата на колекцията рокли xxl, която включва евтини сватбени рокли, създадени специално за стилни бъдещи булки с пълни форми. Тези рокли са не само на достъпни цени, но и излъчват романтичен чар благодарение на сложните дантелени апликации, които ги украсяват. Роклята е в класически монохромен бял цвят, който означава чистота и любов. Те са с дълга или макси дължина, така че булката да може да направи грандиозно влизане с всяка стъпка до олтара.

Цена към момента на прегледа: 122 лв

Рубиненочервена официална дантелена булчинска рокля за шаферки

Рубиненочервената официална дантелена рокля е подходяща за съвременните сватбени майки. Богатият и ярък цвят на роклята със сигурност ще завърти главите и ще направи трайно впечатление. Сложните дантелени детайли подчертават красотата на роклята и добавят елемент на елегантност и изтънченост. Рубиненочервената дантелена вечерна рокля е зашеметяващо произведение на изкуството, което излъчва елегантност и изтънченост.

Цена към момента на прегледа: 252,90 лв

Бели дамски бикини от фина дантела в чувствена кройка

Дамските бикини Róża Lagerta са чувствено решение, което ще ви направи доволни от себе си и определено ще зарадва партньора ви. Дантелените бикини в секси кройка са удобни и приятни за носене.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Сутиен без подплънки, изработен от тюл и фина дантела

Всеки знае какво влияние оказва изборът на качествено и хубаво бельо. Накратко, това, което избирате, е начинът, по който ще се чувствате през целия ден. За да се чувствате удобно, уверено и привлекателно, трябва да изберете качествен модел. И това определено е този дамски сутиен без подплънки в ефектна кройка и съблазнителен червен цвят.

Цена към момента на прегледа: 95 лв

Черна секси рокличка с изискана уникална кройка и дантела

Черната рокличка Carolyn Chemise ще топли вас и партньора ви. Черната блуза с уникална и изискана кройка и дантела на гърба е много чувствена част, която ще зарадва партньора ви.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Триъгълен сутиен без подплънки в комплект от 2 части в комплект

Триъгълният сутиен Teapa на Confidence Lingerie е от еластична дантела. С подплънки. Чашки от тюл, покрити с дантела, триъгълна кройка. Дантелена лента с подплата от тюл отпред, волани отзад. Поклон между чашите. Еластични и регулируеми презрамки на гърба. Стандарт 100 според Öko-Tex.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Дамски луксозен топ за пижама с принт и дантелена вложка

Hunkemöller Горнище за пижама с цветя от 100% вискозна материя. Той е лек за тялото и се смесва чудесно. Дантеленият детайл на гърба се откроява.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Луксозна дамска дълга рокля, украсена с дантела и секси разрез

Красивата рокля за принцеси 309-3 Amber Numoco е с много елегантна кройка и три четвърти ръкави. Дългата дантелена рокля с деколте и разрез е великолепен модел за вашия официален тоалет. Роклята ще ви омагьоса от пръв поглед. Изработен е от висококачествен и приятен материал.

Цена към момента на прегледа: 202 лв

Секси рокличка с изискана кройка в кремаво-оранжево

Кухня, която определено ще съживи гардероба ви, но най-важното е, че ще направи съжителството с партньора ви по-интересно. В гардероба ви не може да липсва поне една секси дреха. Впечатляващ дизайн. Зарадвайте партньора си и себе си. Превърнете обикновената вечер в необикновена.

Цена към момента на прегледа: 37 лв