Дрехи прикриващи по-голямо дупе

Имате ли по-голямо дупе и малко се срамувате от него? Това е жалко. Ако изберете правилната кройка, можете да носите каквото пожелаете, без да се притеснявате. Подходящи за вас ще бъдат както полите без ръкави със средна дължина, така и полите с дължина А, които подчертават женствеността ви и помагат за оформянето на задните ви части. Не е нужно да се притеснявате за тесни дънки с цигарена кройка или панталони с висока талия, които подчертават силуета ви и създават форма на пясъчен часовник. Но определено трябва да избягвате панталоните тип “камбана”, хипстърските панталони и миниполите с балони. Ще изглеждате твърде големи в тези модели.

Освен това връхните дрехи могат да ви помогнат да постигнете по-пълна фигура. Примери за дрехи, които прикриват по-голямо дупе за всекидневно носене, са по-дълги жилетки, дълги жилетки или парки, които завършват под нивото на седалището. Освен това не можете да сгрешите с ефирна туника, която се спуска свободно по извивките ви, но не е напълно разкроена.

Модерна шарена черно-бяла пролетна макси рокля в елегантна кройка

Модерната рокля в черно и бяло с фин десен е изработена от висококачествен и приятен материал. Ефектът се подсилва от приятната дължина. Роклята е с дълги ръкави и V-образно деколте в предната част.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Десенирани дамски макси бикини за пухкави момичета с пристягане отстрани

Дамските бикини Trendyol привличат вниманието от пръв поглед. Десенираните бикини с висока талия са изработени от висококачествен материал. Отстрани имат шнур за пристягане с възможност за регулиране на височината.

Цена към момента на прегледа: 25,89 лв

Дамски плътни зелени класически панталони с удобна кройка

Дамските панталони Guido Maria Kretschmer Curvy в плътен цвят са изработени от висококачествен и удобен материал. Има практични джобове и примки за колан. Моделът е подходящ както за ежедневно носене, така и за компания.

Цена към момента на прегледа: 62,94 лв

Евтини памучни макси бикини с висока талия и дантелена вложка

Не искате да подновите скрина си? Искате ли да разширите гардероба си с ново бельо? Харесвате ли качествени, удобни и привлекателни артикули? Тогава вярвайте, че тези бикини ще привлекат вниманието ви. Те ще ви осигурят комфорт през целия ден на носене. Дамските бикини Lovelygirl ще ви зарадват с приятната си материя и ефикасна кройка. Модерни бикини, които са подходящи за дами с по-пълни форми

Цена към момента на прегледа: 13 лв

Комфортни дамски памук бикини с висока талия с дантела – 2 бр. в опаковка

Дамски високи слипове от известната италианска марка Cotonella. Бикините с по-висока кройка и по-широк ластик имат дантелени вложки отстрани. Бикините са много удобни и подходящи за ежедневно носене. Опаковката съдържа 2 броя и цената е за една опаковка.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Червена макси блуза с контрастираща дантелена черна вложка

Те са части, които не могат да липсват в гардероба на никоя жена. Блузата определено е една от тях. Ако харесвате практичните и непреходни модели, то определено се сдобийте с тази. Тя е подходяща както за ежедневно носене, така и за официални поводи. Всеки трябва да има поне една качествена блуза в гардероба си.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Дамски стягащи бански с ефект на плосък корем

Не се ли чувствате комфортно в бани от две части? Омръзнало ли ви е постоянно да се дърпате в корема, затова предпочитате да не ходите и на басейн? Харесвате ли оригиналността? Тогава ще оцените, ако се сдобиете с тези боксерки за бански костюми. С тях ще обичате лятото и престоя край водата до насита.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Модерен черен бански костюм от една част с подвижни подплънки

Баскетът от една част Nakuru е елегантен и същевременно удобен. Скритите неподплатени чашки имат подвижна подложка, но нямат подплънки. Дълбокото деколте, украсено с метални апликации, позволява да се откроят предимствата ви. Изработен от устойчив материал.

Цена към момента на прегледа: 110 лв

Червена памучна рокля с връзки на талията

Дамската рокля ONLY в червено с къса дължина е с къси ръкави, увиваща кройка и V-образно деколте. Памучната рокля с връзки на талията е подходяща както за ежедневни, така и за по-официални поводи.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Дамски бански костюм от една част плюс размер с модерен флорален десен

Как да се насладите не само на почивка, но и на престой край водата навсякъде и по всяко време, удобно и без никакви ограничения или срамежливост? Как да прекарате най-хубавите горещи летни дни в градината, на терасата или на балкона? Отговорът е този красив модел бански костюм от една част, създаден специално за дамите с размер плюс и за тези с по-пухкаво деколте.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Модерни къси секси къси панталони в пастелен ментов цвят

Привличате ли модерни и практични елементи в гардероба си? Предпочитате качествени, вечни модели с многостранна употреба? Тогава тези къси панталони не могат да липсват в гардероба ви. Те привличат погледа от пръв поглед с цвета и кройката си.

Цена към момента на прегледа: 75 лв

Модерен дамски пуловер във вечна кройка с декоративни копчета

Стилният пуловер с декоративни копчета във вечен десен и кройка е с много високо качество, удобен и приятен за тялото. Подходяща е за комбинация с панталони и поли.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Дамски летни секси къси панталони в 2 цветови варианта

Летни секси къси панталони за жени в два цвята – черно или синьо. Модерните дамски къси панталони за лятото имат практични странични джобове и са с еластична талия.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Летни къси панталони от деним, изработени от удобен памучен материал

Има елементи, които всеки обича. Дрехи, които не могат да липсват в гардероба ви. А за мнозина един модел определено не е достатъчен. Универсален, удобен, неподвластен на времето. Това е безсмъртният деним. Накратко, любов към живота. Тук ще намерите къси панталони с модерна кройка, изработени от висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Модерни панталони с широки крачоли и колан с дължина 3/4

Стил, удобство и модерна визия: широките панталони 3/4 притежават всичко това! Обикновена височина на талията. Панталони с широки крачоли и широк диапазон на комфорт. 2 странични джоба. 1 преден склад. Крачолите завършват с подгъв. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 17 лв

Бежова рокля с къса секси дължина и дълги ръкави

Бежовата къса рокля с вградена качулка привлича погледите от пръв поглед. Това е вечен елемент, който предлага комфорт. Тя е с дълги ръкави и пристегната талия.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Блуза с качулка Reaper в тюркоазено с практична качулка

Не можете да пропуснете нито една дреха в гардероба си? Няма нищо по-хубаво от удобните и стилни дрехи, които можете да използвате за много случаи. Този суитчър определено е един от тях. Определено не бива да липсва в гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 33,90 лв

Луксозна дамска дълга рокля, украсена с дантела и секси разрез

Красивата рокля за принцеси 309-3 Amber Numoco е с много елегантна кройка и три четвърти ръкави. Дългата дантелена рокля с деколте и разрез е великолепен модел за вашия официален тоалет. Роклята ще ви омагьоса от пръв поглед. Изработен е от висококачествен и приятен материал.

Цена към момента на прегледа: 202 лв

Елегантна рокля с волани в червено с принт

Тази рокля Isabella ще ви очарова с минималистичния си принт, детайлите от волани и жабката. Освен това е скроена от лек воал в ярък цвят. Кръгло деколте с „V“изрязване“, връзка с шнур и златни краища. 3/4 ръкави, завършващи с еластична жабка. Долен подгъв с волани. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 68 лв

Дамски халат със сатенена лента на кръста

Дами, липсва ли ви нещо в гардероба? Не липсва ли халат в облеклото ти? Защо да вземете този модел? Практична и елегантна дреха, която ще оцените не само след баня или през летния сезон.

Цена към момента на прегледа: 75 лв

Модерни широки панталони с дължина 3/4 и златен принт

Обичате ли удобната и вечна мода? Предпочитате ли качествени дрехи в гардероба си? Искате ли да се сдобиете с чифт панталони, които ще ви завладеят с удобство? След това разчитайте на този модел. Той ще обогати гардероба ви и ще оживи подходящо облеклото ви.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Памучна рокля-блуза с 3/4 ръкав и удобна кройка

Не разполагате ли с хубав и удобен модел на рокля в гардероба си? Интересува ли ви самата кройка и материалът? Тогава тази рокля е уникален избор за вас. Ще я оцените в гардероба си по много причини.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Двустранно зимно модерно ватирано яке с колан

Как да прекарате зимата по-приятно? Как да не замръзнете, а да ви е приятно и топло дори навън в мразовито време? Как да посрещнем студеното и лошо време? Решението е това практично яке. С покупката на една бройка получавате два варианта за зимното си облекло.

Цена към момента на прегледа: 84 лв

Удобни дамски панталони с еластична талия в модерна кройка

Обичате ли удобните дрехи? Предпочитате ли вечните елементи в гардероба си? Предпочитате ли модерно облекло, което ви кара да се чувствате удобно и същевременно уютно? Тогава ще бъдете привлечени от този модел красиви панталони. Те са толкова удобни и същевременно правят отлична услуга на фигурата ви, че е невъзможно да им устоите

Цена към момента на прегледа: 28 лв