Дълга рокля за пухкави жени

Известно е, че дългите рокли са много ласкателни за пълните жени! Особено плаващите, изработени от мек и ефирен материал, който сякаш се носи над земята. Дългите рокли визуално издължават и изтъняват фигурата и хармонизират женските извивки. Ако жената избере да носи токчета с него, успехът е гарантиран!

Дългите рокли за хора с пълна фигура могат да имат много дизайни. Тя може да бъде вечерна рокля за парти или лятна рокля, която е по-закачлива и цветна. От това зависи и украсата и дизайнът на горната част на роклята. Дългите вечерни рокли за хора с пълна фигура например често са с три четвърти ръкави от еластична дантела и по-късо V-образно деколте. Те могат да бъдат пристегнати в талията и да бъдат украсени с колан. Летните рокли, от друга страна, са по-свободни в талията, често имат флорален десен и са с презрамки. Интересна украса представляват горнището с обвивка, деколтето с вода или ръкавите с волани.

Червена спирала бална макси рокля

Скъпи, нека ти нарисувам една толкова божествена рокля, че заслужава собствен момент на червения килим. Представете си маскарадночервена рокля, която не прави разлика и е предназначена за дивите плюс размер сред нас. И то не каква да е рокля, а бургундско червена. Точно така, онзи вид наситено червено, от който коленете на любителите на вино се подкосяват. И не е просто едноцветна, тази рокля е истинска шведска маса от стилове. Да започнем отгоре, нали? Широки презрамки, на които би завидяла всяка защитничка, и кръгло деколте, което е привлекателно като прясно изпечен ябълков пай.

Цена към момента на прегледа: 344,90 лв

Рокли xxl евтини сватбени рокли за пълни жени

Открийте красотата на колекцията рокли xxl, която включва евтини сватбени рокли, създадени специално за стилни бъдещи булки с пълни форми. Тези рокли са не само на достъпни цени, но и излъчват романтичен чар благодарение на сложните дантелени апликации, които ги украсяват. Роклята е в класически монохромен бял цвят, който означава чистота и любов. Те са с дълга или макси дължина, така че булката да може да направи грандиозно влизане с всяка стъпка до олтара.

Цена към момента на прегледа: 122 лв

Дълга разголена лятна рокля за плюс размер

Лятото е време, в което можете да прегърнете женствеността си и да се чувствате страхотно, независимо от размера или фигурата си. Ето защо тази дълга разкроена лятна рокля, идеална за плюс размер. Изработена от еластична вискоза, тази рокля е не само удобна, но и ласкателна за тези с plus size извивки.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Черна плажна рокля халат големи размери

Идеалната плажна рокля за жени плюс размер е тази, която покрива и е удобна. Тази черна прозрачна плажна рокля с дълги ръкави и подгъв с къдрички е точно такава – покрива фигурата и същевременно позволява лек бриз. Връзката под бюста подчертава извивките на тялото, създавайки женствен силует, който е елегантен и съблазнителен.

Цена към момента на прегледа: 50.99 лв

Черна дълга рокля с флорален принт

Официална рокля от шифон с яка, долна част и изцяло флорален десен.

Цена към момента на прегледа: 87 лв

Памучна рокля-блуза с 3/4 ръкав и удобна кройка

Не разполагате ли с хубав и удобен модел на рокля в гардероба си? Интересува ли ви самата кройка и материалът? Тогава тази рокля е уникален избор за вас. Ще я оцените в гардероба си по много причини.

Цена към момента на прегледа: 48 лв