Дънкови панталони с голям размер

Дънките са основна част от всеки гардероб. Всеки трябва да притежава поне един, тъй като дънките са наистина подходящи за повечето случаи. И това няма значение за възрастта или типа на тялото ви. Няма извинение за отлагането на покупката на дънки. Техните предимства включват практичност, комфорт и гъвкавост. И в крайна сметка всички искаме това от дрехите си. В същото време те са подвластни на актуалните тенденции, както и другите видове дрехи.

Въпреки това дънките с по-висока талия и не съвсем тесни крачоли са най-подходящи за пълната ви фигура. По-високата талия ще стегне и укрепи проблемния корем, а по-свободните панталони ще направят силуета на тялото по-удобен. Подходящи са и дънките от тъмен деним, който, подобно на черния цвят, визуално изтънява. Не се страхувайте да посегнете към дънки с някои декоративни ефекти и апликации, които да отклонят вниманието от рисковите части на тялото. Тези приложения са например блестящи кристали или разкъсан вид.

Евтини разтегателни дънки големи размери

Откриването на идеалния чифт дънки може да бъде трудна задача, особено за жените с фигури плюс размер. Не е нужно обаче да се притеснявате, защото има достъпни варианти, които са предназначени специално за пълнички жени. Не можете да пропуснете тези невероятни базови дънки в класическа кройка с 5 джоба.

Цена към момента на прегледа: 39 лв

Евтини сиви еластични дънки за плюс размер

Уморени ли сте да се напъхвате в тесни дънки, от които краката ви изглеждат като наденички? Тогава не се притеснявайте повече, защото ние имаме точно това, от което се нуждаете – евтини сиви еластични дънки за плюс размер! Точно така, най-накрая можете да въздъхнете с облекчение. Тези класически джинси с пет джоба са с права кройка с пропорция на еластичност – така че не е нужно да се притеснявате, че ще спукате някой шев, когато се навеждате. Да не говорим за удобната височина на седалището!

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Плус размер панталони в син измит деним

Дънките са дреха, която никога не излиза от мода. Те са съществена част от живота ни, независимо дали сме на дванадесет или на повече от петдесет години. Независимо дали носим размер xs, или сме с по-пълна фигура. Дънките подхождат на всеки и ние не спираме да ги обичаме.

Цена към момента на прегледа: 68,90 лв

Модерни основни дънки с висока талия на жените

Коя част определено не може да липсва в гардероба на никоя жена? Дрехите, които се отличават с удобство и многостранна употреба? Да, дънки. Всички ги обичат заради техния комфорт и непреходен дизайн. И тъй като една определено не е достатъчна, тук те се предлагат в ефективна кройка с висока талия.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Разтегливи дънки с изтъркан вид

Дънките Bootcut в измит вид подхождат на всяка фигура! Изработен от еластичен деним, гарантиращ свобода на движенията. Кройка Bootcut, правилна височина на талията. Панталони с разширени краища. Оформен колан с примки за колан и двойно закопчаване. Цип. 5 джоба с нитове, 2 от които са бродирани на гърба. Повдигнат гръб. Измит вид.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Дамски дънки с интересна бродерия в сиво

Те са незаменими. Един определено не е достатъчен. Не само черното е основен елемент в гардероба. Предлагаме ви модел дънки в сиво, които просто не могат да липсват в тоалета ви. Това е много удобна дреха, която се отличава с многостранната си употреба, но и с функционалните си качества.

Цена към момента на прегледа: 71 лв