Дънково облекло с голям размер

Искате ли да се движите в ритъма на модните тенденции, но сте с пълна фигура? Не се притеснявайте! Дори закръглените момичета могат да блестят! Ако в гардероба си нямате дънкови дрехи за пълни хора, веднага поправете това, защото ще се чувствате удобно в тях. Ключът към щастието е рокля от деним с полудълга дължина, с копчета или ципове. Леко разкроената кройка ласкае стройната фигура!

Дънковите рокли без ръкави, с къс ръкав и с ¾ ръкав в различни цветове са идеални за работа и за свободното време! Блузата от секси дънкова риза може да се разкопчава, така че да оформите деколтето по свой вкус. Не забравяйте и дънките, които трябва да са с идеална кройка и еластична талия. Във всеки случай забравете за дънковите панталони с камбанки и се отдайте на еластични модели в стил клин, на които не им липсва по-висока талия.

Къса светлосиня дънкова мини пола за пълни жени

Лятото е подходящо време да покажете извивките си и да се почувствате секси. А какъв по-добър начин да го направите от къса светлосиня дънкова минипола? Тази конкретна пола е предназначена за жени с пълни форми и има два джоба отпред и отзад, което ѝ придава функционалност и практичност. Късата дължина на полата е идеална за лятото, тъй като ви позволява да запазите прохладата и комфорта си, като същевременно изглеждате модерно.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Евтини разтегателни дънки големи размери

Откриването на идеалния чифт дънки може да бъде трудна задача, особено за жените с фигури плюс размер. Не е нужно обаче да се притеснявате, защото има достъпни варианти, които са предназначени специално за пълнички жени. Не можете да пропуснете тези невероятни базови дънки в класическа кройка с 5 джоба.

Цена към момента на прегледа: 39 лв

Дънково яке големи размери Само Carmakoma

Като моден ентусиаст, не мога да не се вълнувам от най-новата тенденция в модата плюс размер: дънковото яке Carmakoma от Only! Това едноцветно дънково яке е идеалното допълнение към всеки гардероб благодарение на елегантния си и стилен дизайн, който ласкае всяка фигура.

Цена към момента на прегледа: 87,90 лв

Евтини сиви еластични дънки за плюс размер

Уморени ли сте да се напъхвате в тесни дънки, от които краката ви изглеждат като наденички? Тогава не се притеснявайте повече, защото ние имаме точно това, от което се нуждаете – евтини сиви еластични дънки за плюс размер! Точно така, най-накрая можете да въздъхнете с облекчение. Тези класически джинси с пет джоба са с права кройка с пропорция на еластичност – така че не е нужно да се притеснявате, че ще спукате някой шев, когато се навеждате. Да не говорим за удобната височина на седалището!

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Плус размер панталони в син измит деним

Дънките са дреха, която никога не излиза от мода. Те са съществена част от живота ни, независимо дали сме на дванадесет или на повече от петдесет години. Независимо дали носим размер xs, или сме с по-пълна фигура. Дънките подхождат на всеки и ние не спираме да ги обичаме.

Цена към момента на прегледа: 68,90 лв

Модерни основни дънки с висока талия на жените

Коя част определено не може да липсва в гардероба на никоя жена? Дрехите, които се отличават с удобство и многостранна употреба? Да, дънки. Всички ги обичат заради техния комфорт и непреходен дизайн. И тъй като една определено не е достатъчна, тук те се предлагат в ефективна кройка с висока талия.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Удобни дамски дънкови гамаши с еластична талия

Все още не сте намерили подходящите за вас панталони? Мислите ли да си купите нови панталони? Заложете на тези удобни гамаши. Те ще направят добра услуга на фигурата ви. Веднъж щом ги сложите, те се превръщат в незаменима част от облеклото ви.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Летни къси панталони от деним, изработени от удобен памучен материал

Има елементи, които всеки обича. Дрехи, които не могат да липсват в гардероба ви. А за мнозина един модел определено не е достатъчен. Универсален, удобен, неподвластен на времето. Това е безсмъртният деним. Накратко, любов към живота. Тук ще намерите къси панталони с модерна кройка, изработени от висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Разтегливи дънки с изтъркан вид

Дънките Bootcut в измит вид подхождат на всяка фигура! Изработен от еластичен деним, гарантиращ свобода на движенията. Кройка Bootcut, правилна височина на талията. Панталони с разширени краища. Оформен колан с примки за колан и двойно закопчаване. Цип. 5 джоба с нитове, 2 от които са бродирани на гърба. Повдигнат гръб. Измит вид.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Дамски дънки с интересна бродерия в сиво

Те са незаменими. Един определено не е достатъчен. Не само черното е основен елемент в гардероба. Предлагаме ви модел дънки в сиво, които просто не могат да липсват в тоалета ви. Това е много удобна дреха, която се отличава с многостранната си употреба, но и с функционалните си качества.

Цена към момента на прегледа: 71 лв