Евтини големи сутиени

Ако сте притежателка на големи гърди и мечтаете за красиви гърди, а не искате да плащате смешни пари за сутиени, тогава сте точно тук. Преди беше почти свръхчовешки подвиг да си вземеш сутиен с голям размер. Но днес е различно и не е нужно да харчите грешни пари за сутиени. Важното е да се търси качествен материал, еластичност и твърдост на сутиена, така че той да осигурява перфектна опора на гърдите ви. Да не забравяме, че трябва да се чувствате удобно и бляскаво в сутиена.

Можете да избирате от множество кройки, дизайни, модели и размери. Големите евтини сутиени се предлагат и с повече кукички, които придържат гърдите перфектно, както и с по-широки презрамки, които не се врязват. Затова не се колебайте да изберете някой от тези евтини сутиени с големи размери!

Десенирани дамски макси бикини за пухкави момичета с пристягане отстрани

Дамските бикини Trendyol привличат вниманието от пръв поглед. Десенираните бикини с висока талия са изработени от висококачествен материал. Отстрани имат шнур за пристягане с възможност за регулиране на височината.

Цена към момента на прегледа: 25,89 лв

Неподсилен дамски сутиен в удобна форма

Дамски сутиен от Ewa Michalak, предназначен за бюст D+. Неподплатен сутиен с подплънки в телесен цвят, комбиниран с фин ластик, двойно зашит тюл на чашките.

Цена към момента на прегледа: 67 лв