Евтини дрехи за пухкави хора

Дамите с по-пълни форми вече не трябва да се оплакват от ограничения асортимент от дрехи. В днешно време могат да се купят красиви модели, специално разработени за хора с пълна фигура, като елегантни панталони, вечерни рокли, секси дънки и отслабващи бански костюми. Например можем да ви препоръчаме черна рокля с волани на талията, за да отвлечете вниманието от проблемните зони.Не е лоша идея да се сдобиете със сатенена блуза, която ще ви спаси винаги, когато не знаете какво да облечете бързо. Пролетните и есенните сака трябва да са леко разкроени с колан на талията. По-смелите дами могат да изберат по-късо яке от кожа или изкуствена кожа в модерни цветове.

Едва ли можете да минете без яке, затова обърнете необходимото внимание на избора му. Най-добре е да изберете яке, което е прибрано в талията и е по-късо. Не се страхувайте да избирате горнища с цветни мотиви, които могат визуално да намалят размера на корема ви. А ако отивате на почивка на море, изберете бански от една част със странични извивки. Такъв бански костюм ще ви разхубави на сто процента! Нашият съвет за прилично облекло за пълнички момичета включва дънки с висока талия и блуза от шифон. Приберете блузата в панталона отпред, а отзад я оставете да се вее свободно.

Евтини неукрепени бански костюми от две части големи размери Trendyol във вечен модел

Отивате на почивка и искате да заблестите с нов бански костюм? Не се чувствате удобно в класически бикини? Искате ли да се сдобиете с бански костюм, който да ви кара да се чувствате удобно и привлекателно? Тогава заложете на този модел. Той има няколко предимства, заради които си заслужава да го купите. Бански костюм от две части на Trendyol е стилен, удобен, неподвластен на времето. Бикините в модерен шарен дизайн са изработени от висококачествен, удобен, бързосъхнещ и издръжлив материал.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Дамски удължен черен и златист макси суитчър

Влезте уверено и стилно в света на модата и се възхищавайте на силуета си в размер плюс с този дълъг дамски потник в черно и златисто. Това зашеметяващо изделие е специално разработено за жени плюс размер и отбелязва извивките с ласкателна и удобна кройка. Елегантната комбинация от черно и златно създава вечна естетика, която ще ви накара да блеснете във всяка обстановка.

Цена към момента на прегледа: 31,99 лв

Евтини памучни макси бикини с висока талия и дантелена вложка

Не искате да подновите скрина си? Искате ли да разширите гардероба си с ново бельо? Харесвате ли качествени, удобни и привлекателни артикули? Тогава вярвайте, че тези бикини ще привлекат вниманието ви. Те ще ви осигурят комфорт през целия ден на носене. Дамските бикини Lovelygirl ще ви зарадват с приятната си материя и ефикасна кройка. Модерни бикини, които са подходящи за дами с по-пълни форми

Цена към момента на прегледа: 13 лв

Комфортни дамски памук бикини с висока талия с дантела – 2 бр. в опаковка

Дамски високи слипове от известната италианска марка Cotonella. Бикините с по-висока кройка и по-широк ластик имат дантелени вложки отстрани. Бикините са много удобни и подходящи за ежедневно носене. Опаковката съдържа 2 броя и цената е за една опаковка.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Къса светлосиня дънкова мини пола за пълни жени

Лятото е подходящо време да покажете извивките си и да се почувствате секси. А какъв по-добър начин да го направите от къса светлосиня дънкова минипола? Тази конкретна пола е предназначена за жени с пълни форми и има два джоба отпред и отзад, което ѝ придава функционалност и практичност. Късата дължина на полата е идеална за лятото, тъй като ви позволява да запазите прохладата и комфорта си, като същевременно изглеждате модерно.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Модерни основни дънки с висока талия на жените

Коя част определено не може да липсва в гардероба на никоя жена? Дрехите, които се отличават с удобство и многостранна употреба? Да, дънки. Всички ги обичат заради техния комфорт и непреходен дизайн. И тъй като една определено не е достатъчна, тук те се предлагат в ефективна кройка с висока талия.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Твърди сини еластични бермуди с дължина над коляното

Искате да си купувате нови къси панталони за всеки ден? Обичате ли небрежното облекло и удобството при всяко движение? Ако е така, непременно разгледайте красивите стилни дамски еластични бермуди в тъмносиньо нави. Късите панталони са изработени от удобна материя, която ще ви държи приятно и топло дори през по-хладните летни дни.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Модерна комбинация на жените дълги черни клинове

Не са много дрехите, които предлагат такъв комфорт като гамашите. Те имат много предимства. Във всеки гардероб има поне по един. Но, разбира се, един не е достатъчен. Тук в ефективен дизайн.

Цена към момента на прегледа: 15 лв

Удобни дамски дънкови гамаши с еластична талия

Все още не сте намерили подходящите за вас панталони? Мислите ли да си купите нови панталони? Заложете на тези удобни гамаши. Те ще направят добра услуга на фигурата ви. Веднъж щом ги сложите, те се превръщат в незаменима част от облеклото ви.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Модерно преходно яке в различни цветове с асиметричен цип

Единствено преходното яке Carmakoma с къса дължина и асиметричен цип отпред привлича погледите от пръв поглед. Той е идеален за пролетта или есента.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Плетена розово-сива рокля с качулка и дълги ръкави

Красиви ли сте по начина, по който се чувствате, или е обратното? Дали това, което чувствате, ви прави красиви? Едно е ясно. Една хубава и удобна дреха, която на всичкото отгоре е шик, определено ще ви накара да се чувствате привлекателни и комфортно. Освен това разполагате с перфектния тоалет благодарение на този готин модел.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Модерни панталони с широки крачоли и колан с дължина 3/4

Стил, удобство и модерна визия: широките панталони 3/4 притежават всичко това! Обикновена височина на талията. Панталони с широки крачоли и широк диапазон на комфорт. 2 странични джоба. 1 преден склад. Крачолите завършват с подгъв. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 17 лв

Модерна и практична тениска с еластичен подгъв за дами плюс размер

Вид дрехи, които не липсват в гардероба на никоя жена. Това е облекло, което подхожда на всеки. Ето един много красив модел, който ще ви накара да засияете, добавяйки свеж и младежки вид. Благодарение на кройката, тя също така ефективно прикрива някои недостатъци

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Основна дамска еластична риза с дълъг ръкав

Коя част не може да липсва в гардероба ви? Сред основните дрехи, които позволяват лесно да се създават много варианти на облекло, е ризата с дълъг ръкав в класическа кройка. Тук са изработени от висококачествен и приятен материал.

Цена към момента на прегледа: 12 лв

Елегантна дамска блуза с вратовръзка на врата в бяло

Елегантна дамска блуза с дълъг ръкав. Блузата е стилна и в същото време много удобна за носене. Изработен е от висококачествен и приятен на допир материал. Модерен дизайн и уникален външен вид.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Секси рокличка с изискана кройка в кремаво-оранжево

Кухня, която определено ще съживи гардероба ви, но най-важното е, че ще направи съжителството с партньора ви по-интересно. В гардероба ви не може да липсва поне една секси дреха. Впечатляващ дизайн. Зарадвайте партньора си и себе си. Превърнете обикновената вечер в необикновена.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Модерни широки панталони с дължина 3/4 и златен принт

Обичате ли удобната и вечна мода? Предпочитате ли качествени дрехи в гардероба си? Искате ли да се сдобиете с чифт панталони, които ще ви завладеят с удобство? След това разчитайте на този модел. Той ще обогати гардероба ви и ще оживи подходящо облеклото ви.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Рокля от плетено оребрение в удобна кройка в синьо

Искате ли рокля, на която можете да разчитате във всяка ситуация? Кои от тях могат да се носят 365 дни в годината? Кои от тях пасват идеално, но същевременно ласкаят фигурата? Изделие, което се отличава с удобството си, но и с непреходния си външен вид?

Цена към момента на прегледа: 11,99 лв

Памучна рокля-блуза с 3/4 ръкав и удобна кройка

Не разполагате ли с хубав и удобен модел на рокля в гардероба си? Интересува ли ви самата кройка и материалът? Тогава тази рокля е уникален избор за вас. Ще я оцените в гардероба си по много причини.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Дамски дънки с интересна бродерия в сиво

Те са незаменими. Един определено не е достатъчен. Не само черното е основен елемент в гардероба. Предлагаме ви модел дънки в сиво, които просто не могат да липсват в тоалета ви. Това е много удобна дреха, която се отличава с многостранната си употреба, но и с функционалните си качества.

Цена към момента на прегледа: 71 лв

Удобни дамски панталони с еластична талия в модерна кройка

Обичате ли удобните дрехи? Предпочитате ли вечните елементи в гардероба си? Предпочитате ли модерно облекло, което ви кара да се чувствате удобно и същевременно уютно? Тогава ще бъдете привлечени от този модел красиви панталони. Те са толкова удобни и същевременно правят отлична услуга на фигурата ви, че е невъзможно да им устоите

Цена към момента на прегледа: 28 лв