Елегантни блузи за възрастни хора

За щастие дните, когато официалните блузи за възрастни хора бяха трудни за намиране, отдавна отминаха. Не всички дами могат да си позволят секси модели на по-късен етап от живота си. Фигурата се променя и изисква качествени и перфектно прилягащи официални блузи за възрастни хора. Ако искате да изглеждате с вкус, но модерно, предпочитайте модели с асиметрични форми и вдлъбнатини. Те са чудесни за компания и могат да създадат оптическа илюзия за по-слаба фигура.

Заслужава да се спомене и по-дългата шифонена блуза в стил риза с цветя в лилаво. Моделите, изработени от еластичен материал, са хит в черния цвят, който може да се адаптира и към по-пълна фигура. Ако е допълнена с романтична дантела, няма за какво да се притеснявате. За офиса черна блуза с бели подгъви е подходяща като ръкавица. По време на погребение не може без елегантни дрехи, затова ви препоръчваме черна блуза с 3/4 еластични дантелени ръкави. За по-възрастните дами са подходящи и удължените модели с ръкави тип “батискаф”.

Червена макси блуза с контрастираща дантелена черна вложка

Те са части, които не могат да липсват в гардероба на никоя жена. Блузата определено е една от тях. Ако харесвате практичните и непреходни модели, то определено се сдобийте с тази. Тя е подходяща както за ежедневно носене, така и за официални поводи. Всеки трябва да има поне една качествена блуза в гардероба си.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Бежова блуза от ефирен материал с еластична талия

Блузата от вискоза Luna е идеалният избор за романтичните дами и любителките на елегантността в много женствен стил. Този модел е със свободна кройка, деколте тип “лодка” и красиви ръкави тип “пеперуда”. Долната част на блузата е завършена с набрана ластична лента, която подчертава талията и благодарение на която блузата перфектно прикрива всички излишни сантиметри в областта на корема.

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Бяла лятна къса блуза за по-голям бюст

Искате лятна блуза, която да ласкае по-големия ви бюст? Разгледайте тази бяла шифонена блуза с детайл от дантела. Тази зашеметяваща блуза е създадена, за да подчертае извивките ви, като същевременно ви държи хладно и удобно през горещите летни дни. Плътният бял цвят е едновременно класически и модерен, което я прави универсално допълнение към всеки гардероб. Допълнителната прозрачност ще добави нотка чувственост към визията ви.

Цена към момента на прегледа: 41 лв