Елегантни панталони за пухкави жени

Срамувате ли се от по-пълната си фигура? Не е нужно да бъдеш! Просто се облечете! Ако имате нужда от хубав чифт пълни панталони за работа или вечеря, спазвайте ясните правила. Това е единственият начин да изглеждаш като богиня и да привличаш внимание. Научете се да използвате активите си! Модерно изрязаните топове, жилетки и туники, за предпочитане с геометрични, флорални и стреловидни форми, са идеални за официални панталони.

Като цяло жените с няколко излишни килограма могат да носят по-тъмни нюанси – черно, тъмносиньо, каки и сиво. Не се страхувайте от моделите с ластици, но забравете за панталоните с много широка кройка и долните части на камбаните. Имате ли по-дебели бедра? Изберете панталони с тръбна форма! Не забравяйте за токчетата, те са единственият начин да направите фигурата си визуално по-слаба. За панталони с пълна фигура сакото със странични прорези и закопчаване с едно копче е добър избор.

Дамски плътни зелени класически панталони с удобна кройка

Дамските панталони Guido Maria Kretschmer Curvy в плътен цвят са изработени от висококачествен и удобен материал. Има практични джобове и примки за колан. Моделът е подходящ както за ежедневно носене, така и за компания.

Цена към момента на прегледа: 62,94 лв

Модерни панталони с широки крачоли и колан с дължина 3/4

Стил, удобство и модерна визия: широките панталони 3/4 притежават всичко това! Обикновена височина на талията. Панталони с широки крачоли и широк диапазон на комфорт. 2 странични джоба. 1 преден склад. Крачолите завършват с подгъв. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 17 лв

Едноцветни дамски панталони с еластичен колан и джобове

Еластичната талия: това е практичен детайл на еластичните панталони, в който лесно ще се влюбите. Панталон с прав крачол и еластична талия. Подходящи за различни поводи, винаги удобни. Еластична плетена талия. Изработен е от еластична материя. Правата кройка подхожда на всяка фигура.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Модерни широки панталони с дължина 3/4 и златен принт

Обичате ли удобната и вечна мода? Предпочитате ли качествени дрехи в гардероба си? Искате ли да се сдобиете с чифт панталони, които ще ви завладеят с удобство? След това разчитайте на този модел. Той ще обогати гардероба ви и ще оживи подходящо облеклото ви.

Цена към момента на прегледа: 19 лв