Елегантни по-големи блузи

Гордеете ли се с по-пълната си форма, но все пак искате да блеснете на парти или гала събитие? Заложете на пълничките парти топове. Ще изглеждате страхотно и ще привличате любопитните погледи на противоположния пол. Необикновеният модел в сиво и сребристо се предлага до размер XXXL. Дантелената вложка, минималните ръкави и еластичната материя ще гарантират секси визия. Пълните парти топове се съчетават идеално с елегантни поли или панталони. Могат да бъдат както с горнище, така и с корсет. Някои дами се чувстват по-удобно с презрамки, а други – с ръкави. По-голямо деколте, дантела, верижка – това е хит.

Парти топовете с цяла дължина, пайети, кристали, бродерии и модерни ресни ще се превърнат във ваша пристрастеност. Представете си как ще заблестите с вкусен топ с високо деколте, украсен под бюста, или с модел, наподобяващ туника, с дантела отпред до врата. Не бива да забравяме и корсетните модели, но избирайте внимателно! Красивите топове с тънки презрамки, които нежно покриват гърдите и са разширени отдолу, са чудесни за носене.

Червена макси блуза с контрастираща дантелена черна вложка

Те са части, които не могат да липсват в гардероба на никоя жена. Блузата определено е една от тях. Ако харесвате практичните и непреходни модели, то определено се сдобийте с тази. Тя е подходяща както за ежедневно носене, така и за официални поводи. Всеки трябва да има поне една качествена блуза в гардероба си.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Основна дамска еластична риза с дълъг ръкав

Коя част не може да липсва в гардероба ви? Сред основните дрехи, които позволяват лесно да се създават много варианти на облекло, е ризата с дълъг ръкав в класическа кройка. Тук са изработени от висококачествен и приятен материал.

Цена към момента на прегледа: 12 лв