Еротично бельо за пухкави жени

Ако имате няколко излишни килограма и се страхувате да носите по-дръзко и изискано бельо, изберете елегантните и секси модели с пълна фигура. Еротиката е част от живота на всеки човек, а формата на тялото просто няма значение. Всъщност е така, че по-пълните дами имат много повече килограми красота. Искате ли да се сдобиете с корсети, чизми, секси рокли, бодита, еротични комплекти, жартиери, закачливи костюми, стягащи елементи, тоалети, кожени модели, стрингси и сутиени? Това не е проблем с правилния търговец на дребно.

Най-добрите търговци на дребно предлагат спиращи дъха продукти от дантела, сатен и кожа на безпрецедентни цени и в много размери. Впечатлете партньора си с еротична риза от бяла дантела или с черна кожа, символ на драконисата. Допълнете целия тоалет със секси жартиери, чорапи и боди. Ще бъдете абсолютно перфектни в дантелени или прозрачни чизми, кожени чорапи и много дръзки гащеризони. За моменти на комфорт се предлагат елегантни халати в много кройки и цветове.

Секси дамски корсет с изискана дантела в черно и червено

Дамският корсет Tiffany с изискана кройка и дантела отпред в съблазнителна комбинация от черно и червено е изработен от приятен материал. Ефектът е подсилен от деликатна дантела на цветя. Корсетът е с колани за жартиери.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Бели дамски бикини от фина дантела в чувствена кройка

Дамските бикини Róża Lagerta са чувствено решение, което ще ви направи доволни от себе си и определено ще зарадва партньора ви. Дантелените бикини в секси кройка са удобни и приятни за носене.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Секси дамска риза, изработена от удобна и висококачествена материя за по-пълни форми

Как да внесете страст в спалнята? Какво ще разнообрази съжителството на партньора ви? Какво ще ви направи секси и незабравими? Съблазнете партньора си с подходящата дреха.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Черна секси рокличка с изискана уникална кройка и дантела

Черната рокличка Carolyn Chemise ще топли вас и партньора ви. Черната блуза с уникална и изискана кройка и дантела на гърба е много чувствена част, която ще зарадва партньора ви.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Секси рокличка с изискана кройка в кремаво-оранжево

Кухня, която определено ще съживи гардероба ви, но най-важното е, че ще направи съжителството с партньора ви по-интересно. В гардероба ви не може да липсва поне една секси дреха. Впечатляващ дизайн. Зарадвайте партньора си и себе си. Превърнете обикновената вечер в необикновена.

Цена към момента на прегледа: 37 лв