Зимни дрехи за пухкави хора

Вече не знаете какво да правите с наедрелите си гърди? Заложете на свиващите се женски сутиени. Благодарение на супер кройките и внимателно подбраните детайли гърдите ви ще са като памук. Свиване на моделите, които ще използвате всеки ден. Те са идеални за спортни дейности, тъй като гърдите ви няма да се поклащат неподходящо и да пречат на супер постиженията ви. Представете си само модели, които могат да намалят бюста ви с до два размера! Те могат да бъдат закупени от 75B!

Преди всичко е важно да изберете идеалната кройка, защото тя играе основна роля. Само по този начин активите ви ще бъдат удобни при всяко натоварване. Чудесно е, че свиващите се сутиени визуално се смаляват там, където ви трябват. Моделът за свиване ще се погрижи за оформянето на оптималната форма. В повечето случаи той е безшевен, без подплънки и без подсилване. Практичните и дизайнерски ориентирани елементи на бельото могат да бъдат закупени като обикновени или с дантела. Това зависи от вашия вкус. Независимо дали предпочитате бяло, телесно, черно, синьо или червено, успехът е гарантиран.

Ватирано по-дълго зимно яке за плюс размер с практична качулка

Може да ви хареса и зимата. Изглежда ли ви нереалистично? Тогава направете един от най-нелюбимите си сезони по-приятен и удобен в същото време. Как? Като си купите това яке, гарантирано ще се справите по-комфортно дори с неблагоприятното, мразовито време и ще бъдете стилни в зимното си облекло. Ватираното яке с качулка в размер плюс е модерно, непреходно и висококачествено. Подходящо е за ежедневно носене и за скитане из заснежени планински пейзажи.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Розови жени зимни памучни пижами за плюс размер

Насладете се на студените зимни нощи с невероятно уютна розова зимна пижама от памук, създадена специално за жени плюс размер. Пижамата Roses е изработена от 100% памук, за да ви осигури абсолютен комфорт по време на сън и да ви държи топло, без да прави компромис с дишането. Меката и луксозна материя е нежна към кожата, което прави тази пижама идеален избор за спокоен нощен сън. Комплектът включва прекрасна флорална риза с дълъг ръкав, която допринася за женственото излъчване на ансамбъла.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Червен плетен дамски пуловер с голямо закопчаване

Открийте елегантността на простотата в този червен плетен дамски пуловер. Той не е просто част от облеклото, а израз на личен стил. Голямото закопчаване на копчетата добавя нотка харизма и комфорт, като осигурява лесно носене и същевременно подчертава цялостния дизайн. Този пуловер е нещо повече от дреха; той е преживяване на комфорт, топлина и стил. Този пуловер се отличава с гладка плетена шарка, която е едновременно елегантна и класическа.

Цена към момента на прегледа: 92 лв

Луксозно зимно яке големи размери с качулка и козина

Насладете се на зимата в луксозен стил, предназначен изключително за жени с размер плюс и енергични жени, които отказват да правят компромиси със стила и комфорта. Това луксозно зимно яке от висок клас е перфектната комбинация от изтънченост и практичност, създадена за пълничките жени, които вярват, че могат да направят модно изявление дори когато температурата падне. Якето е с топла подплата и качулка, за да ви гарантира топлина дори при най-суровите метеорологични условия. Дизайнът се отличава със закопчаване с цип, покрит ревер за повече изисканост и изправена яка, която осигурява допълнителна топлина в областта на врата.

Цена към момента на прегледа: 319 лв

Дамски плътни зелени класически панталони с удобна кройка

Дамските панталони Guido Maria Kretschmer Curvy в плътен цвят са изработени от висококачествен и удобен материал. Има практични джобове и примки за колан. Моделът е подходящ както за ежедневно носене, така и за компания.

Цена към момента на прегледа: 62,94 лв

Модерни основни дънки с висока талия на жените

Коя част определено не може да липсва в гардероба на никоя жена? Дрехите, които се отличават с удобство и многостранна употреба? Да, дънки. Всички ги обичат заради техния комфорт и непреходен дизайн. И тъй като една определено не е достатъчна, тук те се предлагат в ефективна кройка с висока талия.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Модерен дамски пуловер във вечна кройка с декоративни копчета

Стилният пуловер с декоративни копчета във вечен десен и кройка е с много високо качество, удобен и приятен за тялото. Подходяща е за комбинация с панталони и поли.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Бяла рокля над коляното с дълги ръкави и уникален дизайн

Женската рокля KB132 на Kabelle впечатлява от пръв поглед. Роклята със семпъл, но непреходен дизайн ще оживи тоалета ви. Тя е с дълги ръкави и кръгло деколте. Благодарение на материала, той е много удобен за тялото и запазва формата си.

Цена към момента на прегледа: 112 лв

Летни къси панталони от деним, изработени от удобен памучен материал

Има елементи, които всеки обича. Дрехи, които не могат да липсват в гардероба ви. А за мнозина един модел определено не е достатъчен. Универсален, удобен, неподвластен на времето. Това е безсмъртният деним. Накратко, любов към живота. Тук ще намерите къси панталони с модерна кройка, изработени от висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Плетена розово-сива рокля с качулка и дълги ръкави

Красиви ли сте по начина, по който се чувствате, или е обратното? Дали това, което чувствате, ви прави красиви? Едно е ясно. Една хубава и удобна дреха, която на всичкото отгоре е шик, определено ще ви накара да се чувствате привлекателни и комфортно. Освен това разполагате с перфектния тоалет благодарение на този готин модел.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Бежова рокля с къса секси дължина и дълги ръкави

Бежовата къса рокля с вградена качулка привлича погледите от пръв поглед. Това е вечен елемент, който предлага комфорт. Тя е с дълги ръкави и пристегната талия.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Едноцветни дамски панталони с еластичен колан и джобове

Еластичната талия: това е практичен детайл на еластичните панталони, в който лесно ще се влюбите. Панталон с прав крачол и еластична талия. Подходящи за различни поводи, винаги удобни. Еластична плетена талия. Изработен е от еластична материя. Правата кройка подхожда на всяка фигура.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Блуза с качулка Reaper в тюркоазено с практична качулка

Не можете да пропуснете нито една дреха в гардероба си? Няма нищо по-хубаво от удобните и стилни дрехи, които можете да използвате за много случаи. Този суитчър определено е един от тях. Определено не бива да липсва в гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 33,90 лв

Дамско яке с вталена кройка и практична качулка

През зимата не може да се мине без него. Той не само ще ви прави компания в студеното и лошо време, но и ще оживи зимното ви облекло. В този модел ще се чувствате удобно и привлекателно. Красивото дамско яке с непреходен дизайн ще се хареса на всеки.

Цена към момента на прегледа: 107 лв

Плетено дамско пуловерче с копчета

Не бива да пропускате перления плетен пуловер! Изработен е от фино перлено плетиво от мохер. Модерна свободна кройка. Модел от дантела. Кръгло деколте. Цяла предна част с копчета в тон. Дълги ръкави, спуснати рамене. Прав подгъв. Еластични краища. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Дълго черно дамско зимно ватирано яке с колан

Дългото ватирано дамско яке е изработено от рециклиран материал. Тя се закопчава с цип отпред по цялата дължина и има закопчалка на талията с колан. По-високата яка предпазва от лошо време.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Двустранно зимно модерно ватирано яке с колан

Как да прекарате зимата по-приятно? Как да не замръзнете, а да ви е приятно и топло дори навън в мразовито време? Как да посрещнем студеното и лошо време? Решението е това практично яке. С покупката на една бройка получавате два варианта за зимното си облекло.

Цена към момента на прегледа: 84 лв