Зимни якета в големи размери

В днешно време е трудно да се каже какъв всъщност е по-големият размер. Като цяло може да се счита, че от XL! Въпреки че днес на мода са якетата с по-къса кройка, дамите с по-пълни извивки трябва да ги избягват напълно. Идеално е яке по тялото с яка и два джоба. Антрацитните акценти са актуални в момента. Освен това е изключително елегантен и подходящ за работа и социални събития. Заслужава да се спомене по-дългата версия в леко прилепнал стил.

Огромните зимни якета с функционални елементи също са огромно предизвикателство. С ръка на сърцето. През студената част на годината се стъмва рано, така че светлоотразителните елементи ще ви бъдат от полза. И тук можете да заложите на дължина, която покрива задната ви част. Тенденцията е за двупосочен цип и качулка с кожа. Предпочитам по-къс модел, но само ако покрива поне малко задните части. В този случай е идеално да имате еластично дъно. Палтата, ватираните якета, моделите за открито и още екстравагантни елементи са на мода! Просто изберете любимия си цвят и разходката из снежния пейзаж може да започне.

Ватирано по-дълго зимно яке за плюс размер с практична качулка

Може да ви хареса и зимата. Изглежда ли ви нереалистично? Тогава направете един от най-нелюбимите си сезони по-приятен и удобен в същото време. Как? Като си купите това яке, гарантирано ще се справите по-комфортно дори с неблагоприятното, мразовито време и ще бъдете стилни в зимното си облекло. Ватираното яке с качулка в размер плюс е модерно, непреходно и висококачествено. Подходящо е за ежедневно носене и за скитане из заснежени планински пейзажи.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Луксозно зимно яке големи размери с качулка и козина

Насладете се на зимата в луксозен стил, предназначен изключително за жени с размер плюс и енергични жени, които отказват да правят компромиси със стила и комфорта. Това луксозно зимно яке от висок клас е перфектната комбинация от изтънченост и практичност, създадена за пълничките жени, които вярват, че могат да направят модно изявление дори когато температурата падне. Якето е с топла подплата и качулка, за да ви гарантира топлина дори при най-суровите метеорологични условия. Дизайнът се отличава със закопчаване с цип, покрит ревер за повече изисканост и изправена яка, която осигурява допълнителна топлина в областта на врата.

Цена към момента на прегледа: 319 лв

Дамско яке с вталена кройка и практична качулка

През зимата не може да се мине без него. Той не само ще ви прави компания в студеното и лошо време, но и ще оживи зимното ви облекло. В този модел ще се чувствате удобно и привлекателно. Красивото дамско яке с непреходен дизайн ще се хареса на всеки.

Цена към момента на прегледа: 107 лв

Дълго черно дамско зимно ватирано яке с колан

Дългото ватирано дамско яке е изработено от рециклиран материал. Тя се закопчава с цип отпред по цялата дължина и има закопчалка на талията с колан. По-високата яка предпазва от лошо време.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Двустранно зимно модерно ватирано яке с колан

Как да прекарате зимата по-приятно? Как да не замръзнете, а да ви е приятно и топло дори навън в мразовито време? Как да посрещнем студеното и лошо време? Решението е това практично яке. С покупката на една бройка получавате два варианта за зимното си облекло.

Цена към момента на прегледа: 84 лв