Клинове за пълни фигури

Легените са буквално спасение за пълните жени. Тези семпли панталони с ластик са не само удобни, но и могат да оформят фигурата ви по ваш вкус. Разбира се, трябва да предпочитате едноцветни гамаши, в идеалния случай в по-тъмни цветове или в сив нюанс. ¾ гамашите изглеждат чудесно с туники или къси поли. По този начин ще имате удобно облекло и същевременно лесно ще прикриете някои недостатъци на фигурата си.

Легените също са вечни. Те могат да се носят всяка година, през зимата, през лятото, накратко, през цялото време. На пазара има множество различни размери и дизайни, така че можете лесно да избирате. Уверете се обаче, че клиновете съдържат достатъчно еластан, че са еластични и дишащи. Това е единственият начин да се чувствате комфортно в тях. Затова дайте приоритет на качеството. Те ще ви служат дълго време и можете да ги носите безпроблемно както на работа, така и в свободното време. Повечето жени не могат да се наситят на гамаши.

Евтини черни спортни клинове с мрежа големи размери

Тези евтини черни спортни клин с мрежести детайли са точно това, от което се нуждаете за следващата си тренировка или за всекидневна разходка. С прилепнала кройка и дълга дължина, тези клин ще подчертаят извивките ви, като същевременно ще осигурят максимален комфорт и достатъчна опора.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Модерна комбинация на жените дълги черни клинове

Не са много дрехите, които предлагат такъв комфорт като гамашите. Те имат много предимства. Във всеки гардероб има поне по един. Но, разбира се, един не е достатъчен. Тук в ефективен дизайн.

Цена към момента на прегледа: 15 лв

Удобни дамски дънкови гамаши с еластична талия

Все още не сте намерили подходящите за вас панталони? Мислите ли да си купите нови панталони? Заложете на тези удобни гамаши. Те ще направят добра услуга на фигурата ви. Веднъж щом ги сложите, те се превръщат в незаменима част от облеклото ви.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Черни и сиви камуфлажни клинове за жени с извивки

Клинове Urban Classic с модерен камуфлажен десен, еластичен колан и мрежеста вложка.

Цена към момента на прегледа: 42 лв