Къса елегантна рокля

Не обичате рокли с дълги поли? Развихрете въображението си и добавете къса парти рокля към гардероба си. Дори дамите с пълна фигура могат да си позволят по-къса версия, която ще направи фигурата им по-дълга и визуално по-плоска. Късата вечерна рокля без презрамки в бордо с блясък е хит. При този модел ще получите внимание, без да правите никакви движения.

В златната вечерна рокля с връзка на врата ще се насладите на своята съблазнителност и истинска женска красота. Дръзкият топ и разкроената пола просто си подхождат! Късата рокля на компанията в лилаво ще ви накара да заблестите на дансинга! Червената рокля с черни дантелени вложки в деколтето и обгръщаща кройка принадлежи на жени с апетитна фигура! Зрелите жени и съблазнителките трябва да заложат на синя лъскава фирмена рокля с асиметрична кройка и едно открито рамо.

Модерна шарена черно-бяла пролетна макси рокля в елегантна кройка

Модерната рокля в черно и бяло с фин десен е изработена от висококачествен и приятен материал. Ефектът се подсилва от приятната дължина. Роклята е с дълги ръкави и V-образно деколте в предната част.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Рубиненочервена официална дантелена булчинска рокля за шаферки

Рубиненочервената официална дантелена рокля е подходяща за съвременните сватбени майки. Богатият и ярък цвят на роклята със сигурност ще завърти главите и ще направи трайно впечатление. Сложните дантелени детайли подчертават красотата на роклята и добавят елемент на елегантност и изтънченост. Рубиненочервената дантелена вечерна рокля е зашеметяващо произведение на изкуството, което излъчва елегантност и изтънченост.

Цена към момента на прегледа: 252,90 лв

Флорална лятна рокля с паднали ръкави

Лятото е благосклонно към приятните леки модели в интересни цветови тонове, затова тази атрактивна рокля на Orsay не бива да убягва от погледа ви. Дизайнът му ще поласкае всяка фигура и ще подчертае женствеността и елегантността ви. Тази прекрасна рокля е изработена от памучен плат с 2% еластан.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Елегантна дамска рокля с дантела над коляното

Елегантната рокля в черно е идеална за различни поводи. Горната част е украсена с гипсова шарка. Ръкавите са ажурни. Роклята се закопчава с цип.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Червена памучна рокля с връзки на талията

Дамската рокля ONLY в червено с къса дължина е с къси ръкави, увиваща кройка и V-образно деколте. Памучната рокля с връзки на талията е подходяща както за ежедневни, така и за по-официални поводи.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Бяла рокля над коляното с дълги ръкави и уникален дизайн

Женската рокля KB132 на Kabelle впечатлява от пръв поглед. Роклята със семпъл, но непреходен дизайн ще оживи тоалета ви. Тя е с дълги ръкави и кръгло деколте. Благодарение на материала, той е много удобен за тялото и запазва формата си.

Цена към момента на прегледа: 112 лв

Бежова рокля с къса секси дължина и дълги ръкави

Бежовата къса рокля с вградена качулка привлича погледите от пръв поглед. Това е вечен елемент, който предлага комфорт. Тя е с дълги ръкави и пристегната талия.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Елегантна рокля с волани в червено с принт

Тази рокля Isabella ще ви очарова с минималистичния си принт, детайлите от волани и жабката. Освен това е скроена от лек воал в ярък цвят. Кръгло деколте с „V“изрязване“, връзка с шнур и златни краища. 3/4 ръкави, завършващи с еластична жабка. Долен подгъв с волани. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 68 лв

Рокля от плетено оребрение в удобна кройка в синьо

Искате ли рокля, на която можете да разчитате във всяка ситуация? Кои от тях могат да се носят 365 дни в годината? Кои от тях пасват идеално, но същевременно ласкаят фигурата? Изделие, което се отличава с удобството си, но и с непреходния си външен вид?

Цена към момента на прегледа: 11,99 лв