Леки якета за пухкави хора

Това леко яке е елемент, който можете да ползвате през пролетта, лятото и есента. Тя не бива да липсва в гардероба ви, дори ако имате по-пълна фигура и няколко излишни килограма. Днешният пазар е богат на леки якета за пълни фигури, които са съобразени с извивките и са изработени до най-малкия детайл. Така че няма нужда да се притеснявате, че няма да намерите подходящо яке за себе си.

Ако искате да прикриете по-голям задник, препоръчваме ви да посегнете към парка. Това ще ви е от полза и ако искате да прикриете увиснал корем. В този случай обаче изберете парка без набрана или газирана талия, за да не привличате прекалено много внимание към проблемната зона. Леко дънково яке или еластична риза с джобове отпред също са идеални. Това отново ще ви помогне да прикриете малко по-големите си корем и бедра. Няма да сбъркате с кожено или коженото яке, но се уверете, че сте избрали правилния размер.

Ватирано по-дълго зимно яке за плюс размер с практична качулка

Може да ви хареса и зимата. Изглежда ли ви нереалистично? Тогава направете един от най-нелюбимите си сезони по-приятен и удобен в същото време. Как? Като си купите това яке, гарантирано ще се справите по-комфортно дори с неблагоприятното, мразовито време и ще бъдете стилни в зимното си облекло. Ватираното яке с качулка в размер плюс е модерно, непреходно и висококачествено. Подходящо е за ежедневно носене и за скитане из заснежени планински пейзажи.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Дънково яке големи размери Само Carmakoma

Като моден ентусиаст, не мога да не се вълнувам от най-новата тенденция в модата плюс размер: дънковото яке Carmakoma от Only! Това едноцветно дънково яке е идеалното допълнение към всеки гардероб благодарение на елегантния си и стилен дизайн, който ласкае всяка фигура.

Цена към момента на прегледа: 87,90 лв