Лятна рокля за пухкави жени

Обичате ли свежестта и дивотата на ваканционните дни? Насладете се на тях пълноценно в летни дамски рокли с различни кройки, дължини, цветове и изработка. Независимо дали търсите бляскави модели за работа, свободно време, спорт или партита, ще откриете богат избор от прекрасни летни рокли за жени. Тези части могат да бъдат с къс ръкав, без презрамки или под формата на корсет. Не се страхувайте от спиращите дъха украшения, асиметричните форми, оригиналните кройки, раздвижените долни части и изрязаните части.

Летните дамски рокли включват дантела, прозрачна изработка, ефирност, пайети, кристали, бродерии, открит гръб и рамене. Коя опция ще изберете? Стройните момичета ще се зарадват на цветни рокли в по-закръглен или провокативен стил. Пълните жени трябва да залагат на асиметрични модели и рокли с подчертана талия. Това е единственият начин за визуално отслабване на фигурата им. Не забравяйте да внимавате с деколтето. Дали е с деколте тип лодка, корсет, кръгло деколте, с яка, кармен или водопад?

Черна свободна лятна рокля за плюс размер

Изживейте радостта от намирането на перфектната лятна рокля! Представете си как се вмъквате в черна, свободна лятна рокля, създадена специално за жени с размер плюс. Тя е абсолютно божествена и излъчва елегантност без усилие. Тази миди рокля без ръкави променя правилата на играта с регулируема талия, която може да се приспособи към всяка фигура, като ви гарантира, че ще се чувствате удобно и уверено през целия ден!

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Секси черна кожена рокля големи размери

Искате перфектната черна кожена рокля, която да оформя извивките ви? Разгледайте тази зашеметяваща рокля с мини дължина, която е създадена специално за жени с пълни форми. С къси ръкави и ласкателна кройка, тази рокля е стилна и удобна, което я прави идеален избор за вечерно излизане в града или за специален повод. А елегантната конструкция от черна кожа я превръща в непреходна дреха, която с удоволствие ще носите отново и отново.

Цена към момента на прегледа: 54,39 лв

Отслабваща дамска макси рокля с възел под гърдите

Дами, търсите ли рокля, която да оформя извивките ви и да ви кара да се чувствате уверени и очарователни? Тогава може би ще се зарадвате на тази изтъняваща рокля с възел под макарата! Тази рокля е идеална за жени с размер плюс, които искат да подчертаят своите предимства, като същевременно се чувстват удобно и стилно. Възелът под бюста привлича погледа нагоре и създава отслабващ ефект, а разкроеният подгъв придава на роклята движение и плавност.

Цена към момента на прегледа: 91 лв

Лятна флорална рокля с райета големи размери

Лятото е тук и нямам търпение да покажа извивките си в тази невероятна рокля на райета плюс размер! Зеленият цвят е идеален за това време на годината и ще добави освежаващ цвят към гардероба ми. Роклята ми приляга прекрасно благодарение на кройката, която подчертава извивките ми и ласкае фигурата ми. А ръкавите с дължина три четвърти осигуряват точното количество покритие, което я прави идеален избор за ежедневни или по-официални поводи.

Цена към момента на прегледа: 40,29 лв

Дълга разголена лятна рокля за плюс размер

Лятото е време, в което можете да прегърнете женствеността си и да се чувствате страхотно, независимо от размера или фигурата си. Ето защо тази дълга разкроена лятна рокля, идеална за плюс размер. Изработена от еластична вискоза, тази рокля е не само удобна, но и ласкателна за тези с plus size извивки.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Рубиненочервена официална дантелена булчинска рокля за шаферки

Рубиненочервената официална дантелена рокля е подходяща за съвременните сватбени майки. Богатият и ярък цвят на роклята със сигурност ще завърти главите и ще направи трайно впечатление. Сложните дантелени детайли подчертават красотата на роклята и добавят елемент на елегантност и изтънченост. Рубиненочервената дантелена вечерна рокля е зашеметяващо произведение на изкуството, което излъчва елегантност и изтънченост.

Цена към момента на прегледа: 252,90 лв

Черна плажна рокля халат големи размери

Идеалната плажна рокля за жени плюс размер е тази, която покрива и е удобна. Тази черна прозрачна плажна рокля с дълги ръкави и подгъв с къдрички е точно такава – покрива фигурата и същевременно позволява лек бриз. Връзката под бюста подчертава извивките на тялото, създавайки женствен силует, който е елегантен и съблазнителен.

Цена към момента на прегледа: 50.99 лв

Флорална лятна рокля с паднали ръкави

Лятото е благосклонно към приятните леки модели в интересни цветови тонове, затова тази атрактивна рокля на Orsay не бива да убягва от погледа ви. Дизайнът му ще поласкае всяка фигура и ще подчертае женствеността и елегантността ви. Тази прекрасна рокля е изработена от памучен плат с 2% еластан.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Червена памучна рокля с връзки на талията

Дамската рокля ONLY в червено с къса дължина е с къси ръкави, увиваща кройка и V-образно деколте. Памучната рокля с връзки на талията е подходяща както за ежедневни, така и за по-официални поводи.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Овърсайз мрежеста плажна туника върху бански костюм

Елегантен, ефирен аксесоар, който ще допълни плажното ви облекло. Не искате да се разхождате по плажа по бански? Искате да прикриете дребни несъвършенства или не ви се иска да се преоблечете за разходка в града? Във всяка ситуация тази плажна туника ще ви послужи идеално

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Къса лятна рокля от приятен материал в различни цветови варианти

Отчайвате ли се, че нямате подходяща рокля за лятото? Смятате ли, че за вас няма такива? Грешите. Същността е в избора. За всички дами, които могат да се похвалят с пълни форми, ето един красив модел. Рокля, която не само ще харесате, но и буквално ще се превърне във ваша лятна униформа благодарение на кройката, материала и комфорта, които предлага.

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Модерна рокля с флорален десен в изискана кройка

Те са чисто женски елемент. Те придават по-добро усещане, привлекателност. А за мнозина и увереност. Накратко, няма нищо по-хубаво от това жените да избират да се обличат. Дрехи, които ви карат да се чувствате истински женствени и не убягват от вниманието, особено на мъжете. Ето едно интересно бижу, което пленява от пръв поглед

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Рокля от плетено оребрение в удобна кройка в синьо

Искате ли рокля, на която можете да разчитате във всяка ситуация? Кои от тях могат да се носят 365 дни в годината? Кои от тях пасват идеално, но същевременно ласкаят фигурата? Изделие, което се отличава с удобството си, но и с непреходния си външен вид?

Цена към момента на прегледа: 11,99 лв

Памучна рокля-блуза с 3/4 ръкав и удобна кройка

Не разполагате ли с хубав и удобен модел на рокля в гардероба си? Интересува ли ви самата кройка и материалът? Тогава тази рокля е уникален избор за вас. Ще я оцените в гардероба си по много причини.

Цена към момента на прегледа: 48 лв