Модерно извънгабаритно облекло

В тази категория ще намерите всички дрехи с големи размери, за които се сещате. Защо дори жените с по-големи размери да не могат да се обличат модерно и секси? Предлагаме широка гама от блузи, туники, тениски, пуловери, якета, палта и дори панталони за по-дебелите жени. Кройките са подбрани така, че да ласкаят жените с по-силна фигура и визуално да намаляват, а не да добавят килограми.

Можете да избирате от много кройки, материали, цветове, дизайни, мотиви и шарки. Предлагаме дрехи с големи размери за всекидневно носене на работа, за свободно време с приятели или семейството, но също така и за официални събития и поводи, дори за балове и партита. Гарантираме, че дори и най-претенциозната жена ще намери тук перфектния си тоалет.

Едноцветни модерни и удобни 3/4 панталони плюс размер от изкуствена кожа

Давате ли предпочитание на качествените елементи в гардероба си? Не сте безразлични към околната среда? Предпочитате ли удобни дрехи, които можете да носите по много поводи? Тогава тези модерни панталони ще ви допаднат и ще оживят гардероба ви. По много причини ще оцените дамския панталон ONLY Carmakoma в черно в гардероба си. Те са практични, стилни, неподвластни на времето, удобни и висококачествени.

Цена към момента на прегледа: 86,90 лв

Луксозен сутиен без подплънки с по-широки презрамки

Пълният бюст заслужава сутиен, който му осигурява необходимата опора. Опитайте модела Eleanora, създаден специално за Astratex. Удобните широки презрамки не са изрязани, а Т-образните чашки заоблят гърдите и осигуряват комфорт. Изящната бродерия е само черешката на тортата.

Цена към момента на прегледа: 76,99 лв

Модерна шарена черно-бяла пролетна макси рокля в елегантна кройка

Модерната рокля в черно и бяло с фин десен е изработена от висококачествен и приятен материал. Ефектът се подсилва от приятната дължина. Роклята е с дълги ръкави и V-образно деколте в предната част.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Десенирани дамски макси бикини за пухкави момичета с пристягане отстрани

Дамските бикини Trendyol привличат вниманието от пръв поглед. Десенираните бикини с висока талия са изработени от висококачествен материал. Отстрани имат шнур за пристягане с възможност за регулиране на височината.

Цена към момента на прегледа: 25,89 лв

Сутиен без подплънки за по-голям бюст с подплънки и регулируеми презрамки

Това е основата на ежедневното облекло. Изборът е от значение. Направете правилния избор и ще се чувствате удобно и привлекателно. Бельото също играе важна роля за цялостното ви настроение. В това отношение този тип сутиен без подплънки ще ви направи най-добрата услуга. Просто изберете от 3 цветови варианта.

Цена към момента на прегледа: 64,99 лв

Дамски плътни зелени класически панталони с удобна кройка

Дамските панталони Guido Maria Kretschmer Curvy в плътен цвят са изработени от висококачествен и удобен материал. Има практични джобове и примки за колан. Моделът е подходящ както за ежедневно носене, така и за компания.

Цена към момента на прегледа: 62,94 лв

Евтини памучни макси бикини с висока талия и дантелена вложка

Не искате да подновите скрина си? Искате ли да разширите гардероба си с ново бельо? Харесвате ли качествени, удобни и привлекателни артикули? Тогава вярвайте, че тези бикини ще привлекат вниманието ви. Те ще ви осигурят комфорт през целия ден на носене. Дамските бикини Lovelygirl ще ви зарадват с приятната си материя и ефикасна кройка. Модерни бикини, които са подходящи за дами с по-пълни форми

Цена към момента на прегледа: 13 лв

Комфортни дамски памук бикини с висока талия с дантела – 2 бр. в опаковка

Дамски високи слипове от известната италианска марка Cotonella. Бикините с по-висока кройка и по-широк ластик имат дантелени вложки отстрани. Бикините са много удобни и подходящи за ежедневно носене. Опаковката съдържа 2 броя и цената е за една опаковка.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Червена макси блуза с контрастираща дантелена черна вложка

Те са части, които не могат да липсват в гардероба на никоя жена. Блузата определено е една от тях. Ако харесвате практичните и непреходни модели, то определено се сдобийте с тази. Тя е подходяща както за ежедневно носене, така и за официални поводи. Всеки трябва да има поне една качествена блуза в гардероба си.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Дамски стягащи бански с ефект на плосък корем

Не се ли чувствате комфортно в бани от две части? Омръзнало ли ви е постоянно да се дърпате в корема, затова предпочитате да не ходите и на басейн? Харесвате ли оригиналността? Тогава ще оцените, ако се сдобиете с тези боксерки за бански костюми. С тях ще обичате лятото и престоя край водата до насита.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Удобен черен бански сутиен тип балконет за по-голям бюст

Осведомете се със сутиена за бански Vilorio Balconette с жабка и подплънки. Чашки от 3 части с подплата от тюл. Регулируеми презрамки на гърба. Закопчаване на гърба с контрастна пластмасова кука. Кройката тип балконет ласкае деколтето.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Бежова блуза от ефирен материал с еластична талия

Блузата от вискоза Luna е идеалният избор за романтичните дами и любителките на елегантността в много женствен стил. Този модел е със свободна кройка, деколте тип “лодка” и красиви ръкави тип “пеперуда”. Долната част на блузата е завършена с набрана ластична лента, която подчертава талията и благодарение на която блузата перфектно прикрива всички излишни сантиметри в областта на корема.

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Стилни черни бански големи размери с удобна кройка

Ддамският бански костюм от две части Eureca Eco I ще бъде оценен от притежателките на по-голям бюст. Неподсилените триъгълни чашки се адаптират перфектно към гърдите. Необходимата опора се осигурява от класически и странични подплънки.

Цена към момента на прегледа: 105,98 лв

Дънково яке големи размери Само Carmakoma

Като моден ентусиаст, не мога да не се вълнувам от най-новата тенденция в модата плюс размер: дънковото яке Carmakoma от Only! Това едноцветно дънково яке е идеалното допълнение към всеки гардероб благодарение на елегантния си и стилен дизайн, който ласкае всяка фигура.

Цена към момента на прегледа: 87,90 лв

Висококачествена тениска с къс ръкав във вечен армейски стил

Вид дрехи, които не могат да липсват и не липсват във всеки гардероб. И защото тениските никога не са достатъчни. И тъй като те могат да се носят през цялата година, си струва да обогатите гардероба си и най-вече да го разширите с нов модел. Дамска тениска за дами, които предпочитат непреходността. Красив модел в армейски стил.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Бели дамски бикини от фина дантела в чувствена кройка

Дамските бикини Róża Lagerta са чувствено решение, което ще ви направи доволни от себе си и определено ще зарадва партньора ви. Дантелените бикини в секси кройка са удобни и приятни за носене.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Стилно черно късо дамско яке с цип от изкуствена кожа

Черното сако с дължина до кръста е стилна част. Безсмъртна класика. Якето е идеалното решение за преходния период. Той е проектиран с цип отпред по цялата дължина. Ефективно прилепване.

Цена към момента на прегледа: 107,90 лв

Неподсилен дамски сутиен в удобна форма

Дамски сутиен от Ewa Michalak, предназначен за бюст D+. Неподплатен сутиен с подплънки в телесен цвят, комбиниран с фин ластик, двойно зашит тюл на чашките.

Цена към момента на прегледа: 67 лв

Качествени къси панталони за моделиране Spanx в практично бежово

Оформящи къси панталони от колекцията Spanx. Моделът е изработен от еластична, гладка трикотажна материя. Моделът е изработен от висококачествен, дишащ материал. Безшевната структура осигурява висок комфорт при употреба и изключителна гъвкавост. Модел със специално изрязани ръбове.

Цена към момента на прегледа: 126 лв

Сутиен за бански с леко подсилени чашки

Дамски сутиен за бански костюми, изработен от едноцветен микрофибър. Моделът има нежно подсилени чашки с подплънки. На връзката на чашите има декоративна панделка.

Цена към момента на прегледа: 74 лв

Модерен черен бански костюм от една част с подвижни подплънки

Баскетът от една част Nakuru е елегантен и същевременно удобен. Скритите неподплатени чашки имат подвижна подложка, но нямат подплънки. Дълбокото деколте, украсено с метални апликации, позволява да се откроят предимствата ви. Изработен от устойчив материал.

Цена към момента на прегледа: 110 лв

Елегантна дамска рокля с дантела над коляното

Елегантната рокля в черно е идеална за различни поводи. Горната част е украсена с гипсова шарка. Ръкавите са ажурни. Роклята се закопчава с цип.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Модерни основни дънки с висока талия на жените

Коя част определено не може да липсва в гардероба на никоя жена? Дрехите, които се отличават с удобство и многостранна употреба? Да, дънки. Всички ги обичат заради техния комфорт и непреходен дизайн. И тъй като една определено не е достатъчна, тук те се предлагат в ефективна кройка с висока талия.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Подсилен сутиен за бански костюми с декоративна закопчалка

Горната част на банския костюм Boa I с плътно подсилени гладки чашки осигурява на гърдите перфектна опора. Материалът прилича на кожа. Причудлива закопчалка и ръбчета от долната страна на чашките придават на банския костюм още по-голяма привлекателност.

Цена към момента на прегледа: 89 лв

1 2 3