Облекло от оверсайз кожа и имитация на кожа

Искате ли да сте модерни и да вървите в крак с времето? Тогава в гардероба ви не трябва да липсва поне една дреха от кожа или изкуствена кожа! Че сте с пълна фигура и не можете да си позволите тези неща? Това е просто мит. Дрехите от кожа и изкуствена кожа, както и всички останали дрехи, се произвеждат и в големи размери, така че абсолютно всеки може да избира между тях. Можете да се сдобиете с прилично кожено яке, кожена пола и рокля с кожени детайли. Коженият материал ще ви подхожда идеално и ще допринесе за вашия небрежен стил!

Когато избирате дрехи от кожа и изкуствена кожа с големи размери, просто се уверете, че наистина сте избрали размер, който ви подхожда. Това е така, защото коженото облекло не е много еластично и гъвкаво, така че не залагайте на това, че ще се издърпа. Въпреки това твърде големите дрехи също няма да ви стоят добре. Това ще ви направи да изглеждате ненужно големи. Затова изборът на правилния размер е от ключово значение за кожените дрехи.

Стилно черно късо дамско яке с цип от изкуствена кожа

Черното сако с дължина до кръста е стилна част. Безсмъртна класика. Якето е идеалното решение за преходния период. Той е проектиран с цип отпред по цялата дължина. Ефективно прилепване.

Цена към момента на прегледа: 107,90 лв