Овърсайз якета за жени

Луксозно зимно яке големи размери с качулка и козина

Насладете се на зимата в луксозен стил, предназначен изключително за жени с размер плюс и енергични жени, които отказват да правят компромиси със стила и комфорта. Това луксозно зимно яке от висок клас е перфектната комбинация от изтънченост и практичност, създадена за пълничките жени, които вярват, че могат да направят модно изявление дори когато температурата падне. Якето е с топла подплата и качулка, за да ви гарантира топлина дори при най-суровите метеорологични условия. Дизайнът се отличава със закопчаване с цип, покрит ревер за повече изисканост и изправена яка, която осигурява допълнителна топлина в областта на врата.

Цена към момента на прегледа: 319 лв

Дънково яке големи размери Само Carmakoma

Като моден ентусиаст, не мога да не се вълнувам от най-новата тенденция в модата плюс размер: дънковото яке Carmakoma от Only! Това едноцветно дънково яке е идеалното допълнение към всеки гардероб благодарение на елегантния си и стилен дизайн, който ласкае всяка фигура.

Цена към момента на прегледа: 87,90 лв

Стилно черно късо дамско яке с цип от изкуствена кожа

Черното сако с дължина до кръста е стилна част. Безсмъртна класика. Якето е идеалното решение за преходния период. Той е проектиран с цип отпред по цялата дължина. Ефективно прилепване.

Цена към момента на прегледа: 107,90 лв

Модерно преходно яке в различни цветове с асиметричен цип

Единствено преходното яке Carmakoma с къса дължина и асиметричен цип отпред привлича погледите от пръв поглед. Той е идеален за пролетта или есента.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Дамско яке с вталена кройка и практична качулка

През зимата не може да се мине без него. Той не само ще ви прави компания в студеното и лошо време, но и ще оживи зимното ви облекло. В този модел ще се чувствате удобно и привлекателно. Красивото дамско яке с непреходен дизайн ще се хареса на всеки.

Цена към момента на прегледа: 107 лв

Дълго черно дамско зимно ватирано яке с колан

Дългото ватирано дамско яке е изработено от рециклиран материал. Тя се закопчава с цип отпред по цялата дължина и има закопчалка на талията с колан. По-високата яка предпазва от лошо време.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Двустранно зимно модерно ватирано яке с колан

Как да прекарате зимата по-приятно? Как да не замръзнете, а да ви е приятно и топло дори навън в мразовито време? Как да посрещнем студеното и лошо време? Решението е това практично яке. С покупката на една бройка получавате два варианта за зимното си облекло.

Цена към момента на прегледа: 84 лв