Панталони за отдих

Съвременните панталони за свободното време имат много лица. Не забравяйте да изберете удобни панталони според текущия сезон. За зимата са подходящи изолирани модели, които ще оцените особено по време на леки спортни дейности, разходки и игри на открито с деца. Изолираните модели се предлагат в много разфасовки и цветове. За по-топлите дни от годината търсете дънки, които не са твърди и дават на фигурата ви свобода на движенията и удобна кройка.

Идеалният панталон за свободното време може да бъде дълъг, три четвърти 7/8. Най-удобните са с ластик на талията и шнур за пристягане. За дома са подходящи панталони с по-ефирна кройка, еластична талия, изработени от меки и щадящи кожата материали. Спортните модели са може би най-популярни, тъй като се адаптират към всяка част на тялото. Независимо дали предпочитате деним, памук или лен, имайте предвид общия им знаменател. Удобен за носене. Научете се да релаксирате в ексклузивни дизайнерски дрехи, които ще харесате.

Едноцветни модерни и удобни 3/4 панталони плюс размер от изкуствена кожа

Давате ли предпочитание на качествените елементи в гардероба си? Не сте безразлични към околната среда? Предпочитате ли удобни дрехи, които можете да носите по много поводи? Тогава тези модерни панталони ще ви допаднат и ще оживят гардероба ви. По много причини ще оцените дамския панталон ONLY Carmakoma в черно в гардероба си. Те са практични, стилни, неподвластни на времето, удобни и висококачествени.

Цена към момента на прегледа: 86,90 лв

Потници товарни панталони големи размери

Танковете отдавна са основна част от гардероба на жените с голям размер, които търсят комфорт и стил. Тези ежедневни спортни панталони в модерен маслинов нюанс са отличен избор за тези, които ценят както комфорта, така и естетиката. Модерните карго детайли добавят елемент на съвременен дизайн към панталоните, като поддържат външния им вид свеж и модерен. Панталоните са с удължена дължина на крачолите, което ги прави идеални за по-високи хора или такива, които предпочитат по-свободна кройка.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Дамски плътни зелени класически панталони с удобна кройка

Дамските панталони Guido Maria Kretschmer Curvy в плътен цвят са изработени от висококачествен и удобен материал. Има практични джобове и примки за колан. Моделът е подходящ както за ежедневно носене, така и за компания.

Цена към момента на прегледа: 62,94 лв

Евтини разтегателни дънки големи размери

Откриването на идеалния чифт дънки може да бъде трудна задача, особено за жените с фигури плюс размер. Не е нужно обаче да се притеснявате, защото има достъпни варианти, които са предназначени специално за пълнички жени. Не можете да пропуснете тези невероятни базови дънки в класическа кройка с 5 джоба.

Цена към момента на прегледа: 39 лв

Евтини сиви еластични дънки за плюс размер

Уморени ли сте да се напъхвате в тесни дънки, от които краката ви изглеждат като наденички? Тогава не се притеснявайте повече, защото ние имаме точно това, от което се нуждаете – евтини сиви еластични дънки за плюс размер! Точно така, най-накрая можете да въздъхнете с облекчение. Тези класически джинси с пет джоба са с права кройка с пропорция на еластичност – така че не е нужно да се притеснявате, че ще спукате някой шев, когато се навеждате. Да не говорим за удобната височина на седалището!

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Плус размер панталони в син измит деним

Дънките са дреха, която никога не излиза от мода. Те са съществена част от живота ни, независимо дали сме на дванадесет или на повече от петдесет години. Независимо дали носим размер xs, или сме с по-пълна фигура. Дънките подхождат на всеки и ние не спираме да ги обичаме.

Цена към момента на прегледа: 68,90 лв

Модерни основни дънки с висока талия на жените

Коя част определено не може да липсва в гардероба на никоя жена? Дрехите, които се отличават с удобство и многостранна употреба? Да, дънки. Всички ги обичат заради техния комфорт и непреходен дизайн. И тъй като една определено не е достатъчна, тук те се предлагат в ефективна кройка с висока талия.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Модерна комбинация на жените дълги черни клинове

Не са много дрехите, които предлагат такъв комфорт като гамашите. Те имат много предимства. Във всеки гардероб има поне по един. Но, разбира се, един не е достатъчен. Тук в ефективен дизайн.

Цена към момента на прегледа: 15 лв

Модерни къси секси къси панталони в пастелен ментов цвят

Привличате ли модерни и практични елементи в гардероба си? Предпочитате качествени, вечни модели с многостранна употреба? Тогава тези къси панталони не могат да липсват в гардероба ви. Те привличат погледа от пръв поглед с цвета и кройката си.

Цена към момента на прегледа: 75 лв

Дамски памучни панталони с еластичен колан и щампа

Панталони, които не могат да липсват в гардероба на никоя жена. Те са многофункционални. Максимално удобен. Стилно. Отличават се с кройка и качествен материал.

Цена към момента на прегледа: 53,99 лв

Модерни панталони с широки крачоли и колан с дължина 3/4

Стил, удобство и модерна визия: широките панталони 3/4 притежават всичко това! Обикновена височина на талията. Панталони с широки крачоли и широк диапазон на комфорт. 2 странични джоба. 1 преден склад. Крачолите завършват с подгъв. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 17 лв

Едноцветни дамски панталони с еластичен колан и джобове

Еластичната талия: това е практичен детайл на еластичните панталони, в който лесно ще се влюбите. Панталон с прав крачол и еластична талия. Подходящи за различни поводи, винаги удобни. Еластична плетена талия. Изработен е от еластична материя. Правата кройка подхожда на всяка фигура.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Разтегливи дънки с изтъркан вид

Дънките Bootcut в измит вид подхождат на всяка фигура! Изработен от еластичен деним, гарантиращ свобода на движенията. Кройка Bootcut, правилна височина на талията. Панталони с разширени краища. Оформен колан с примки за колан и двойно закопчаване. Цип. 5 джоба с нитове, 2 от които са бродирани на гърба. Повдигнат гръб. Измит вид.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Модерни широки панталони с дължина 3/4 и златен принт

Обичате ли удобната и вечна мода? Предпочитате ли качествени дрехи в гардероба си? Искате ли да се сдобиете с чифт панталони, които ще ви завладеят с удобство? След това разчитайте на този модел. Той ще обогати гардероба ви и ще оживи подходящо облеклото ви.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Удобни дамски панталони с еластична талия в модерна кройка

Обичате ли удобните дрехи? Предпочитате ли вечните елементи в гардероба си? Предпочитате ли модерно облекло, което ви кара да се чувствате удобно и същевременно уютно? Тогава ще бъдете привлечени от този модел красиви панталони. Те са толкова удобни и същевременно правят отлична услуга на фигурата ви, че е невъзможно да им устоите

Цена към момента на прегледа: 28 лв