Панталон с по-висока талия

През последните години панталоните с по-висока талия са модна тенденция, популярна сред младите, по-възрастните, пълните и стройните дами. Дънките от всички кройки и цветове са може би най-популярните. Нищо чудно. Те се съчетават с токчета, ботуши, сака, туники и къси якета. По-тънките модели подхождат на стройните дами, но жените с по-едри форми също не бива да ги изпускат от гардероба си. Разбира се, в комбинация с по-дълга туника. Ако имате слаба фигура, вмъкнете секси тениска в панталона или изберете ултракъс топ!

Панталоните с по-висока талия със сигурност се търсят, но трябва да пасват идеално. В противен случай ще се получи истинска бъркотия. Те трябва да прилягат като ръкавица на корема ви, в противен случай ще се сдобиете с неприятно окосмяване. Добре е да опитате модела да седне в кабината. Панталоните с по-висока талия заслужават секси топове и тениски, така че не забравяйте за качествен сутиен. Гърдите трябва да са на мястото си, в противен случай резултатът е плашещ. Добавете обувки с клин към модерно облекло и не се страхувайте да ги украсите с колан. Отново ще бъдете визуално по-тънки!

Удобни черни дамски потници големи размери

Когато става въпрос за удобни потници за жени с големи размери, може да се окаже предизвикателство да се намери чифт, който да им пасва точно. За щастие, вече има много възможности, включително редица удобни черни дамски потници, които са специално предназначени за жени с размер плюс. Тези потници са изработени от висококачествени материали, които са меки и дишащи, като осигуряват максимален комфорт и подвижност през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 36,79 лв

Дамски плътни зелени класически панталони с удобна кройка

Дамските панталони Guido Maria Kretschmer Curvy в плътен цвят са изработени от висококачествен и удобен материал. Има практични джобове и примки за колан. Моделът е подходящ както за ежедневно носене, така и за компания.

Цена към момента на прегледа: 62,94 лв

Евтини сиви еластични дънки за плюс размер

Уморени ли сте да се напъхвате в тесни дънки, от които краката ви изглеждат като наденички? Тогава не се притеснявайте повече, защото ние имаме точно това, от което се нуждаете – евтини сиви еластични дънки за плюс размер! Точно така, най-накрая можете да въздъхнете с облекчение. Тези класически джинси с пет джоба са с права кройка с пропорция на еластичност – така че не е нужно да се притеснявате, че ще спукате някой шев, когато се навеждате. Да не говорим за удобната височина на седалището!

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Модерни основни дънки с висока талия на жените

Коя част определено не може да липсва в гардероба на никоя жена? Дрехите, които се отличават с удобство и многостранна употреба? Да, дънки. Всички ги обичат заради техния комфорт и непреходен дизайн. И тъй като една определено не е достатъчна, тук те се предлагат в ефективна кройка с висока талия.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Удобни дамски дънкови гамаши с еластична талия

Все още не сте намерили подходящите за вас панталони? Мислите ли да си купите нови панталони? Заложете на тези удобни гамаши. Те ще направят добра услуга на фигурата ви. Веднъж щом ги сложите, те се превръщат в незаменима част от облеклото ви.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Модерни панталони с широки крачоли и колан с дължина 3/4

Стил, удобство и модерна визия: широките панталони 3/4 притежават всичко това! Обикновена височина на талията. Панталони с широки крачоли и широк диапазон на комфорт. 2 странични джоба. 1 преден склад. Крачолите завършват с подгъв. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 17 лв

Модерни широки панталони с дължина 3/4 и златен принт

Обичате ли удобната и вечна мода? Предпочитате ли качествени дрехи в гардероба си? Искате ли да се сдобиете с чифт панталони, които ще ви завладеят с удобство? След това разчитайте на този модел. Той ще обогати гардероба ви и ще оживи подходящо облеклото ви.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Дамски дънки с интересна бродерия в сиво

Те са незаменими. Един определено не е достатъчен. Не само черното е основен елемент в гардероба. Предлагаме ви модел дънки в сиво, които просто не могат да липсват в тоалета ви. Това е много удобна дреха, която се отличава с многостранната си употреба, но и с функционалните си качества.

Цена към момента на прегледа: 71 лв

Удобни дамски панталони с еластична талия в модерна кройка

Обичате ли удобните дрехи? Предпочитате ли вечните елементи в гардероба си? Предпочитате ли модерно облекло, което ви кара да се чувствате удобно и същевременно уютно? Тогава ще бъдете привлечени от този модел красиви панталони. Те са толкова удобни и същевременно правят отлична услуга на фигурата ви, че е невъзможно да им устоите

Цена към момента на прегледа: 28 лв