Пижами плюс размер

Може би си мислите, че пижамите за силни жени са по-скоро безвкусна част от гардероба, но, ръка на сърцето. Комфортът и добрият сън са в основата на човешкия успех. Дамски пижами XL – 4XL се предлагат от много електронни магазини в различни цветове, ценови диапазони и дизайн. Просто изберете най-добрата част! Определено заложете на удобни модели, но не забравяйте и за по-изискани пижами и ризи за по-силни жени.

Ще харесате класически стилове ризи и панталони, три-четвърти панталони, къси панталони с тениски или блузи или нощници. През лятото трябва да предпочитате по-леки материали, а през зимата ще ви хареса фланела. Луксозните са модели със сложни детайли, изработени от висококачествени материали. Разбира се, цветове като сиво, лилаво, розово, бежово и бяло са актуални. Звездите, точките, цветята, райетата и фините акценти са водещи в десените. Заслужава да се споменат памучните материали, топли и меки на допир. Напоследък популярни са и сатенените ансамбли, които впечатляват с разкошните си детайли.

Дамски луксозен топ за пижама с принт и дантелена вложка

Hunkemöller Горнище за пижама с цветя от 100% вискозна материя. Той е лек за тялото и се смесва чудесно. Дантеленият детайл на гърба се откроява.

Цена към момента на прегледа: 51 лв