Плувен костюм с висока талия

Банските костюми с висока талия са чудесни за жените, които имат едно малко несъвършенство, а именно увиснал корем или не толкова стегнат корем. Банските костюми с висока талия са идеалният избор за визуално изтъняване на силуета и придаване на оригинален и секси вид на фигурата ви. Банският костюм е по-скоро в стила на 60-те години, така че ще бъдете наистина оригинални и неустоими.

Можете да избирате от широка гама цветове, дизайни, кройки и мотиви. Банският костюм има мека линия под горния край и е изработен от висококачествен и удобен материал. Независимо дали ще отидете с банския с висока талия на плажа, или просто на басейна, определено ще бъдете център на внимание!

Евтини неукрепени бански костюми от две части големи размери Trendyol във вечен модел

Отивате на почивка и искате да заблестите с нов бански костюм? Не се чувствате удобно в класически бикини? Искате ли да се сдобиете с бански костюм, който да ви кара да се чувствате удобно и привлекателно? Тогава заложете на този модел. Той има няколко предимства, заради които си заслужава да го купите. Бански костюм от две части на Trendyol е стилен, удобен, неподвластен на времето. Бикините в модерен шарен дизайн са изработени от висококачествен, удобен, бързосъхнещ и издръжлив материал.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Практичен бански с висока талия и връзки за пристягане

Изборът на перфектния бански костюм не е само въпрос на стил или външен вид – практичността също играе важна роля. Именно тук са важни банските с висока талия и връзки за регулиране на височината на бедрата. Тази класическа кройка е била популярна сред жените преди десетилетия и става още по-гъвкава с добавянето на шнурове отстрани. Тя не само осигурява покритие и опора, но и ви позволява да регулирате височината на бедрата и целия чорапогащник по свой вкус.

Цена към момента на прегледа: 91 лв

Десенирани дамски макси бикини за пухкави момичета с пристягане отстрани

Дамските бикини Trendyol привличат вниманието от пръв поглед. Десенираните бикини с висока талия са изработени от висококачествен материал. Отстрани имат шнур за пристягане с възможност за регулиране на височината.

Цена към момента на прегледа: 25,89 лв

Cтягащи бикини бански за плюс размер висока талия високо затягане

Смаляващите бански костюми променят ситуацията за жените с голям размер, които искат да покажат извивките си със самочувствие и стил. Този шедьовър е нещо повече от бикини, той доказва, че модата е за всички, независимо от типа тяло. Дизайнът с висока талия изтънява талията ви, като същевременно предлага по-високо ниво на комфорт и сигурност. Украсени с привличащ вниманието принт, свиващите се бикини са изработени от устойчиви материали за бански костюми, в съответствие с нашия ангажимент за опазване на околната среда.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Дамски стягащи бански с ефект на плосък корем

Не се ли чувствате комфортно в бани от две части? Омръзнало ли ви е постоянно да се дърпате в корема, затова предпочитате да не ходите и на басейн? Харесвате ли оригиналността? Тогава ще оцените, ако се сдобиете с тези боксерки за бански костюми. С тях ще обичате лятото и престоя край водата до насита.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Стилни черни бански големи размери с удобна кройка

Ддамският бански костюм от две части Eureca Eco I ще бъде оценен от притежателките на по-голям бюст. Неподсилените триъгълни чашки се адаптират перфектно към гърдите. Необходимата опора се осигурява от класически и странични подплънки.

Цена към момента на прегледа: 105,98 лв

Черен дамски стягащи бански с висока талия

Дами, вслушайте се! Омръзна ли ви да се срамувате от банския си костюм? Искате ли да се чувствате уверени и красиви на плажа или край басейна? Можем горещо да ви препоръчаме този черен бански костюм с висока талия и невероятни оформящи бикини, които имат ръбчета за допълнителен ефект. Но почакайте, има и още! Този бански костюм е специално разработен за жени с размер плюс, така че можете да сте сигурни, че ще пасне на извивките ви като ръкавица.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Син бански от две части Astratex за плюс размер с по-висока регулируема талия

Обличайте извивките си с бански костюм Carina от две части в кралско синьо. Подплатените чашки в популярната Т-образна форма поддържат и нежно оформят бюста. Класическите бикини имат удобна дръжка отстрани за регулиране на височината на изрязването.

Цена към момента на прегледа: 83 лв

Плувни шорти със странично закопчаване и пришити бикини

Модерните дамски къси панталони за плуване в синьо с удобна кройка са изработени от удобен, висококачествен и бързосъхнещ материал. Те имат ефективно пристягане отстрани с възможност за затягане. Плувните шорти са с интегрирани гащички за максимален комфорт и удоволствие във водата и на сушата.

Цена към момента на прегледа: 35 лв