Плюс размер дантелена рокля

Дори излишните килограми не могат да ви попречат да изглеждате като богиня. Не всички мъже се интересуват от кльощави жени. Покажете предимствата си като на сребърен поднос в дантелена рокля с къс ръкав и миди дължина за пълни жени. Разбира се, има сатенена долна дреха и V-образно деколте. Също толкова интересен е моделът в старо розово и лилаво с ръкави ¾ и двупластов вид с долнище и леко еластичен материал.

Удобната дантелена рокля за пълни жени с пола до средата на прасеца впечатлява с винтидж стила си. Дълга официална рокля с голям страничен разрез, широки презрамки и V-образно деколте – това е любов от пръв поглед. Елегантната мини рокля от еластична материя, обгръщаща по-широките бедра и с деколте тип лодка, е последната модна тенденция. Той е любим и на световните знаменитости. Роклите без ръкави с пълна дължина и пристегната талия са идеални за празничните моменти. Задължително трябва да имате сако с три четвърти ръкави.

Червена спирала бална макси рокля

Скъпи, нека ти нарисувам една толкова божествена рокля, че заслужава собствен момент на червения килим. Представете си маскарадночервена рокля, която не прави разлика и е предназначена за дивите плюс размер сред нас. И то не каква да е рокля, а бургундско червена. Точно така, онзи вид наситено червено, от който коленете на любителите на вино се подкосяват. И не е просто едноцветна, тази рокля е истинска шведска маса от стилове. Да започнем отгоре, нали? Широки презрамки, на които би завидяла всяка защитничка, и кръгло деколте, което е привлекателно като прясно изпечен ябълков пай.

Цена към момента на прегледа: 344,90 лв

Рокли xxl евтини сватбени рокли за пълни жени

Открийте красотата на колекцията рокли xxl, която включва евтини сватбени рокли, създадени специално за стилни бъдещи булки с пълни форми. Тези рокли са не само на достъпни цени, но и излъчват романтичен чар благодарение на сложните дантелени апликации, които ги украсяват. Роклята е в класически монохромен бял цвят, който означава чистота и любов. Те са с дълга или макси дължина, така че булката да може да направи грандиозно влизане с всяка стъпка до олтара.

Цена към момента на прегледа: 122 лв

Рубиненочервена официална дантелена булчинска рокля за шаферки

Рубиненочервената официална дантелена рокля е подходяща за съвременните сватбени майки. Богатият и ярък цвят на роклята със сигурност ще завърти главите и ще направи трайно впечатление. Сложните дантелени детайли подчертават красотата на роклята и добавят елемент на елегантност и изтънченост. Рубиненочервената дантелена вечерна рокля е зашеметяващо произведение на изкуството, което излъчва елегантност и изтънченост.

Цена към момента на прегледа: 252,90 лв

Елегантна дамска рокля с дантела над коляното

Елегантната рокля в черно е идеална за различни поводи. Горната част е украсена с гипсова шарка. Ръкавите са ажурни. Роклята се закопчава с цип.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Луксозна дамска дълга рокля, украсена с дантела и секси разрез

Красивата рокля за принцеси 309-3 Amber Numoco е с много елегантна кройка и три четвърти ръкави. Дългата дантелена рокля с деколте и разрез е великолепен модел за вашия официален тоалет. Роклята ще ви омагьоса от пръв поглед. Изработен е от висококачествен и приятен материал.

Цена към момента на прегледа: 202 лв