Плюс размер клинове

Жените с по-пълни форми често се оплакват, че за тях няма модерни дрехи. Това обаче не важи за гащеризоните с големи размери. Търговците на дребно предлагат на дамите с пълна фигура дълги, три четвърти и 7/8 дължини. В днешно време не е проблем да откриете модерни свръхголеми гамаши в размери 2XL, 3XL, 4XL и 5XL! Моделите, изработени от удобни бамбукови влакна, спечелиха своята популярност, защото пасват като ръкавица на туники, спортни облекла и облекла за свободното време. Невероятните спортни гамаши с пришит колан в сив меланж са за умиране.

Класическият дълъг клин с големи размери в черно е основна част от гардероба на всяка жена. Представете си само, че можете да получите модели с добавено сребро с антибактериални свойства. Освен това те перфектно обгръщат фигурата и стягат нейните недостатъци. Три четвърти клинове в черен цвят ще са чудесни за спортни дейности и свободно време. Предлагат се и модели, изработени от мек, еластичен и дишащ материал. Не им липсва елегантност, широка еластична талия с примки за колан и закопчаване с цип и копче. Този изискан продукт е подходящ за носене на работа, тъй като се съчетава с помпи, ботуши, туники и по-дълги пуловери.

Евтини черни спортни клинове с мрежа големи размери

Тези евтини черни спортни клин с мрежести детайли са точно това, от което се нуждаете за следващата си тренировка или за всекидневна разходка. С прилепнала кройка и дълга дължина, тези клин ще подчертаят извивките ви, като същевременно ще осигурят максимален комфорт и достатъчна опора.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Модерна комбинация на жените дълги черни клинове

Не са много дрехите, които предлагат такъв комфорт като гамашите. Те имат много предимства. Във всеки гардероб има поне по един. Но, разбира се, един не е достатъчен. Тук в ефективен дизайн.

Цена към момента на прегледа: 15 лв

Удобни дамски дънкови гамаши с еластична талия

Все още не сте намерили подходящите за вас панталони? Мислите ли да си купите нови панталони? Заложете на тези удобни гамаши. Те ще направят добра услуга на фигурата ви. Веднъж щом ги сложите, те се превръщат в незаменима част от облеклото ви.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Черни и сиви камуфлажни клинове за жени с извивки

Клинове Urban Classic с модерен камуфлажен десен, еластичен колан и мрежеста вложка.

Цена към момента на прегледа: 42 лв