Плюс размер розови дрехи

Искате ли да се движите в ритъма на модните тенденции, но сте с пълна фигура? Не се притеснявайте! Дори закръглените момичета могат да блестят! Ако в гардероба си нямате дънкови дрехи за пълни хора, веднага поправете това, защото ще се чувствате удобно в тях. Ключът към щастието е рокля от деним с полудълга дължина, с копчета или ципове. Леко разкроената кройка ласкае стройната фигура!

Дънковите рокли без ръкави, с къс ръкав и с ¾ ръкав в различни цветове са идеални за работа и за свободното време! Блузата от секси дънкова риза може да се разкопчава, така че да оформите деколтето по свой вкус. Не забравяйте и дънките, които трябва да са с идеална кройка и еластична талия. Във всеки случай забравете за дънковите панталони с камбанки и се отдайте на еластични модели в стил клин, на които не им липсва по-висока талия.

Розови жени зимни памучни пижами за плюс размер

Насладете се на студените зимни нощи с невероятно уютна розова зимна пижама от памук, създадена специално за жени плюс размер. Пижамата Roses е изработена от 100% памук, за да ви осигури абсолютен комфорт по време на сън и да ви държи топло, без да прави компромис с дишането. Меката и луксозна материя е нежна към кожата, което прави тази пижама идеален избор за спокоен нощен сън. Комплектът включва прекрасна флорална риза с дълъг ръкав, която допринася за женственото излъчване на ансамбъла.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Розова лятна тениска с къс ръкав за по-възрастни

Ако сте жена с размер плюс и търсите удобен, но модерен летен топ, не търсете повече! Този розов тишърт с къс ръкав веднага ще се превърне в новия ви любим. Тя е изработена от ефирно трико, така че ще ви осигури прохлада и комфорт дори в най-горещите дни. Уникалната тапицерия с копчета на раменете добавя нотка на оригиналност към облеклото ви, а кръглото деколте и правият подгъв поддържат класически и вечен вид.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Розов големи размери бански от две части за по-голям бюст

Все още се чудите кой бански костюм да изберете за фигура плюс размер с по-голям бюст? За нас определено банският костюм от две части Tamia в ярко розово. Този бански костюм е създаден, за да ви направи незабележими с привличащия вниманието цвят и ласкателната си кройка. Подплатените чашки са дълбоки, осигуряват достатъчна опора и лесно се приспособяват към извития ви бюст. По-високият център на чашките също така държи гърдите по-близо една до друга, създавайки по-елегантен силует.

Цена към момента на прегледа: 176,98 лв

Секси дамска риза, изработена от удобна и висококачествена материя за по-пълни форми

Как да внесете страст в спалнята? Какво ще разнообрази съжителството на партньора ви? Какво ще ви направи секси и незабравими? Съблазнете партньора си с подходящата дреха.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Плетена розово-сива рокля с качулка и дълги ръкави

Красиви ли сте по начина, по който се чувствате, или е обратното? Дали това, което чувствате, ви прави красиви? Едно е ясно. Една хубава и удобна дреха, която на всичкото отгоре е шик, определено ще ви накара да се чувствате привлекателни и комфортно. Освен това разполагате с перфектния тоалет благодарение на този готин модел.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Едноцветни дамски панталони с еластичен колан и джобове

Еластичната талия: това е практичен детайл на еластичните панталони, в който лесно ще се влюбите. Панталон с прав крачол и еластична талия. Подходящи за различни поводи, винаги удобни. Еластична плетена талия. Изработен е от еластична материя. Правата кройка подхожда на всяка фигура.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Дамско яке с вталена кройка и практична качулка

През зимата не може да се мине без него. Той не само ще ви прави компания в студеното и лошо време, но и ще оживи зимното ви облекло. В този модел ще се чувствате удобно и привлекателно. Красивото дамско яке с непреходен дизайн ще се хареса на всеки.

Цена към момента на прегледа: 107 лв

Плетено дамско пуловерче с копчета

Не бива да пропускате перления плетен пуловер! Изработен е от фино перлено плетиво от мохер. Модерна свободна кройка. Модел от дантела. Кръгло деколте. Цяла предна част с копчета в тон. Дълги ръкави, спуснати рамене. Прав подгъв. Еластични краища. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Дамски светлорозов халат кимоно с къса дължина

Вие все още не сте избрали халат, който да привлече вниманието ви и да отговори на очакванията ви? Ако се оглеждате и напразно търсите по-лека дреха, която да носите особено през топлите дни, този модел е гаранция за успех и удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 108 лв