Плюс размер спортно облекло

Дори и да имате фигура като мляко и кръв, обичате ли да се движите в различни форми на чист въздух и във фитнеса? Вземете спортно облекло за хора с пълна фигура и се насладете на страхотни изпълнения. Независимо дали се потите във фитнеса, бягате, играете волейбол или карате колело, качественото спортно облекло за пълни фигури ще се превърне във ваша подкрепа. Ако изберете да закупите качествени маркови модели, печелите два пъти.

Марковите спортни облекла са отличителен белег за качество, а освен това са адски секси. Те могат да бъдат закупени в много дизайни, кройки и цветове. Веднага ще харесате черните гамаши, които имат отслабващ ефект, както и функционалната тениска, която отвежда влагата от тялото. Не е задължително да купувате само черни модели. Тюркоазеното, неоновото, червеното, зеленото и металикът са във възход. Спортното облекло за хора с пълна фигура се предлага на първокласни цени и ще ви служи наистина дълго време.

Евтини черни спортни клинове с мрежа големи размери

Тези евтини черни спортни клин с мрежести детайли са точно това, от което се нуждаете за следващата си тренировка или за всекидневна разходка. С прилепнала кройка и дълга дължина, тези клин ще подчертаят извивките ви, като същевременно ще осигурят максимален комфорт и достатъчна опора.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Двуцветен бански костюм от една част за плюс размер с вграден сутиен

Ако имате нужда от нов бански костюм от една част или все още се колебаете дали да си купите такъв, тук имате ясен отговор под формата на перфектния модел. Красив бански костюм от една част, който впечатлява от пръв поглед с дизайна си, но ще го оцените и функционално.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Висококачествена тениска с къс ръкав във вечен армейски стил

Вид дрехи, които не могат да липсват и не липсват във всеки гардероб. И защото тениските никога не са достатъчни. И тъй като те могат да се носят през цялата година, си струва да обогатите гардероба си и най-вече да го разширите с нов модел. Дамска тениска за дами, които предпочитат непреходността. Красив модел в армейски стил.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Стилно черно късо дамско яке с цип от изкуствена кожа

Черното сако с дължина до кръста е стилна част. Безсмъртна класика. Якето е идеалното решение за преходния период. Той е проектиран с цип отпред по цялата дължина. Ефективно прилепване.

Цена към момента на прегледа: 107,90 лв

Модерна комбинация на жените дълги черни клинове

Не са много дрехите, които предлагат такъв комфорт като гамашите. Те имат много предимства. Във всеки гардероб има поне по един. Но, разбира се, един не е достатъчен. Тук в ефективен дизайн.

Цена към момента на прегледа: 15 лв

Модерни къси секси къси панталони в пастелен ментов цвят

Привличате ли модерни и практични елементи в гардероба си? Предпочитате качествени, вечни модели с многостранна употреба? Тогава тези къси панталони не могат да липсват в гардероба ви. Те привличат погледа от пръв поглед с цвета и кройката си.

Цена към момента на прегледа: 75 лв

Удобни дамски дънкови гамаши с еластична талия

Все още не сте намерили подходящите за вас панталони? Мислите ли да си купите нови панталони? Заложете на тези удобни гамаши. Те ще направят добра услуга на фигурата ви. Веднъж щом ги сложите, те се превръщат в незаменима част от облеклото ви.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Модерен дамски пуловер във вечна кройка с декоративни копчета

Стилният пуловер с декоративни копчета във вечен десен и кройка е с много високо качество, удобен и приятен за тялото. Подходяща е за комбинация с панталони и поли.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Дамски памучни панталони с еластичен колан и щампа

Панталони, които не могат да липсват в гардероба на никоя жена. Те са многофункционални. Максимално удобен. Стилно. Отличават се с кройка и качествен материал.

Цена към момента на прегледа: 53,99 лв

Летни къси панталони от деним, изработени от удобен памучен материал

Има елементи, които всеки обича. Дрехи, които не могат да липсват в гардероба ви. А за мнозина един модел определено не е достатъчен. Универсален, удобен, неподвластен на времето. Това е безсмъртният деним. Накратко, любов към живота. Тук ще намерите къси панталони с модерна кройка, изработени от висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Блуза с качулка Reaper в тюркоазено с практична качулка

Не можете да пропуснете нито една дреха в гардероба си? Няма нищо по-хубаво от удобните и стилни дрехи, които можете да използвате за много случаи. Този суитчър определено е един от тях. Определено не бива да липсва в гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 33,90 лв

Черни и сиви камуфлажни клинове за жени с извивки

Клинове Urban Classic с модерен камуфлажен десен, еластичен колан и мрежеста вложка.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Лилаво флорални жени две части плюс размер бански костюм

Искате нов бански за следващия сезон? Не търсете повече, вече сме намерили идеалния бански за вас. Това е красивият и елегантен банско костюмче с голям размер Petra Purple с деликатен флорален десен и висока талия. Привлекателният модел с леко спортна кройка подхожда на всяка женска фигура.

Цена към момента на прегледа: 72 лв