Плюс размер туники

Знаете ли други дрехи, които могат да се носят от всички? Туниките подхождат както на слаби, така и на пълни хора, и с тях могат да се правят буквално магии. Те са просто страхотни, разнообразни и достойни. А ако не сте доволни от теглото си, туниките са точно това, от което се нуждаете. Освен това туниките могат да бъдат в различни форми – дълги, свободни, по-къси, елегантни, цветни и асиметрични. Накратко, всичко, за което се сетите. И най-важното! Могат да се носят с клинове, вместо рокля или като дълъг топ и перфектно потискат недостатъците на фигурата ни.

Ако имате излишни килограми, които ви притесняват, то туниките не трябва да липсват в гардероба ви. Можете да ги носите у дома, навън, в компанията, на работа. Те винаги ще ви предоставят най-доброто обслужване и вие винаги ще се чувствате комфортно при тях, което е и основната им цел. Изберете от нашата разнообразна гама. Предлагаме туники за пълнички момичета, които искат да се обличат добре и най-вече да се чувстват удобно.

Овърсайз мрежеста плажна туника върху бански костюм

Елегантен, ефирен аксесоар, който ще допълни плажното ви облекло. Не искате да се разхождате по плажа по бански? Искате да прикриете дребни несъвършенства или не ви се иска да се преоблечете за разходка в града? Във всяка ситуация тази плажна туника ще ви послужи идеално

Цена към момента на прегледа: 60 лв