Поддържащи сутиени за по-голям бюст

Имате по-големи гърди и търсите качествен сутиен? Няма проблем, просто следвайте ясните правила! Първо трябва да измерите обиколката си. Ако не разберете точните си размери, нямате шанс да си купите спиращ дъха и добре прилягащ сутиен. Всяка втора жена носи модел, който разваля вида на гърдите ѝ. Знаете ли, че когато измервате обиколката си, не трябва да поставяте повече от три пръста под нея? Сутиенът ще се разхлаби малко. Чашките трябва да покриват цялата гърда.

Момичетата с тесен гръден кош и големи гърди трябва да купуват маркови модели, защото можете да получите чаши до размер 65/J! Обърнете внимание и на функционалността, ефирността и модерния дизайн на бельото. Ако не поръчате същия модел от онлайн магазина, винаги пробвайте сутиена. Подплънката трябва да пасва под гърдите, само тогава чашките ще паснат идеално. Единствената дължина на каишката, която е подходяща, е регулируема. Избирайте по-меки сутиени за по-голям бюст, тъй като това е единственият начин те да паснат по-добре на гърдите ви.

Луксозен сутиен без подплънки с по-широки презрамки

Пълният бюст заслужава сутиен, който му осигурява необходимата опора. Опитайте модела Eleanora, създаден специално за Astratex. Удобните широки презрамки не са изрязани, а Т-образните чашки заоблят гърдите и осигуряват комфорт. Изящната бродерия е само черешката на тортата.

Цена към момента на прегледа: 76,99 лв

Бял сутиен за кърмене за големи гърди Astratex Spacer 3D

Насладете се на майчинството с елегантност и комфорт благодарение на белия сутиен за кърмене за големи гърди – Astratex Spacer 3D. Този сутиен за майчинство с изключително дишащи чашки Spacer 3D Victoria е специално проектиран да поддържа големи гърди. Патентованата технология позволява въздушен поток, осигурявайки ви комфорт през целия ден. Уникална характеристика на този сутиен е лесното сваляне на горната част на чашките, което прави кърменето безпроблемно.

Цена към момента на прегледа: 78,99 лв

Сутиен без подплънки за по-голям бюст с подплънки и регулируеми презрамки

Това е основата на ежедневното облекло. Изборът е от значение. Направете правилния избор и ще се чувствате удобно и привлекателно. Бельото също играе важна роля за цялостното ви настроение. В това отношение този тип сутиен без подплънки ще ви направи най-добрата услуга. Просто изберете от 3 цветови варианта.

Цена към момента на прегледа: 64,99 лв

Черен неподплатен маляващ сутиен Alexandra

Дами, ако сте уморени от неудобните сутиени, които просто не пасват, сутиенът без подплънки Alexandra е тук, за да ви спаси. Този сутиен е разработен специално за жени с по-пълен бюст, тъй като предлага достатъчно опора без подплънки. Поддържащите странични панели и по-високата централна част работят заедно, за да държат всичко на мястото си през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 72,99 лв

Triumph не подплатен свиващ се сутиен за по-голям бюст в различни цветове

Какво облекчение е най-накрая да имаме сутиен, който може да намали по-големите ни бюстове! Благодарим на марката Triumph, че най-накрая призна, че жените с по-големи гърди съществуват и се нуждаят от решение на своя „проблем“. И колко е щедро от ваша страна да предлагате този намаляващ бюста сутиен без подплънки в различни цветове! Защото коя не би искала да привлече още повече внимание към гърдите си, носейки ярки цветове върху вече открояващия се бюст?

Цена към момента на прегледа: 96,89 лв

Неподсилен дамски сутиен в удобна форма

Дамски сутиен от Ewa Michalak, предназначен за бюст D+. Неподплатен сутиен с подплънки в телесен цвят, комбиниран с фин ластик, двойно зашит тюл на чашките.

Цена към момента на прегледа: 67 лв

Полуподсилен дамски сутиен в бежово

Полуподплатеният сутиен BS 882 Amanda Gaia в бежово е подходящ за по-голям бюст. Чашките са меко подсилени в долната си част и са покрити с фин микрофибър. В горната си част чашките са изработени само от бродиран тюл. Плътно пришитите презрамки се регулират на гърба

Цена към момента на прегледа: 86 лв

Сутиен без подплънки, изработен от тюл и фина дантела

Всеки знае какво влияние оказва изборът на качествено и хубаво бельо. Накратко, това, което избирате, е начинът, по който ще се чувствате през целия ден. За да се чувствате удобно, уверено и привлекателно, трябва да изберете качествен модел. И това определено е този дамски сутиен без подплънки в ефектна кройка и съблазнителен червен цвят.

Цена към момента на прегледа: 95 лв

Триъгълен сутиен без подплънки в комплект от 2 части в комплект

Триъгълният сутиен Teapa на Confidence Lingerie е от еластична дантела. С подплънки. Чашки от тюл, покрити с дантела, триъгълна кройка. Дантелена лента с подплата от тюл отпред, волани отзад. Поклон между чашите. Еластични и регулируеми презрамки на гърба. Стандарт 100 според Öko-Tex.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Луксозен безшевен сутиен в черно

За да се чувствате удобно, свежо и привлекателно през целия ден, трябва да започнете с избора на подходящо бельо. Тук говорим конкретно за сутиен, който приляга като втора кожа. Благодарение на безшевния дизайн, той е подходящ и под по-тесни или прозрачни дрехи.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Дамски гладък сутиен в гол цвят с удобна форма

Братовете на Anna Nipplex за жени. Подходящ за големи гърди. Гладки подсилени чашки, безшевни чашки. Раменните презрамки се разширяват с увеличаването на размера на сутиена, класическа подплънка. Закопчалка с две кукички на гърба и три позиции на изтегляне С увеличаване на размера броят на кукичките на закопчалката се увеличава от две на три.

Цена към момента на прегледа: 93 лв